کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۸
در این مطالعه فرایند انعقاد الکتریکی پالسی (PEC) در شفاف سازی آبمیوه بررسی شد. در ادامه اثر ۳ متغیر زمان پالس دهی (۱، ۳ و ۵ دقیقه)، زمان فرایند (۵، ۱۰، ۳۰ و ۴۵ دقیقه) و شدت جریان الکتریکی (۰.۰۳، ۰.۱ و ۰.۵ آمپر) هرکدام در ۳ تکرار بر کارایی فرایند بررسی شد.مطالعه تاثیر پارامترهای عملیاتی نشان داد در فرایند PEC، بهترین کدورت برابر با ۵ NTU، در شدت جریان الکتریکی ۰.۰۳ آمپر، زمان پالس ۵ دقیقه، زمان فرایند ۳۰ دقیقه و بدون تغییر pH آبمیوه طبیعی (۳.۵=pH) حاصل می شود. سپس، جهت رسیدن به سطح استاندارد کدورت آب سیب از اثر هم افزایی مقادیر اندک آنزیم های پکتیناز و آمیلاز و عامل شفاف کننده ژلاتین به عنوان کمک منعقدکننده استفاده شد. این روش کدورت را به کدورت استاندارد (۲ NTU) نزدیک کرد. این مطالعه نشان داد روش PEC به دلیل کاهش قابل توجه کدورت بدون نیاز به آنزیم ها و مواد کمکی و با کاهش چشمگیر زمان فرایند می تواند به عنوان روشی جایگزین و یا کمکی در صنعت آبمیوه سازی مورد استفاده قرار گیرد.
کلید واژه: آب سیب، انعقاد الکتریکی پالسی، شفاف سازی، کدورت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.