ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ۷ رقم جدید کانولا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ۷ رقم جدید کانولا دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ۷ رقم جدید کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ۷ رقم جدید کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ۷ رقم جدید کانولا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۲۵

مقدمه: امروزه یکی از عمده ترین معضلات بخش کشاورزی و صنایع غذایی ایران، واردات ۹۰% روغن خوراکی مصرفی است. اهمیت تامین داخلی روغن مورد نیاز بوسیله شناسایی واریته های با کیفیت و حاوی ترکیب مناسب اسیدهای چرب، از جهت کاهش واردات و خروج ارز از کشور، غیرقابل انکار می باشد. هدف از این پژوهش، ارزیابی شیمیایی روغن ۷ رقم جدید کانولا بوده تا بهترین واریته شناسایی گردد.مواد و روش ها: در این تحقیق ۷ واریته کانولا از موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج انتخاب و روغن هر یک پس از استخراج توسط حلال مورد سنجش آزمون های شیمیایی شامل ترکیب اسیدهای چرب، درصد ترکیبات غیرقابل صابونی، استرول، توکوفرول، زمان پایداری، فلزات مس و آهن قرار گرفت.یافته ها: درصد روغن ارقام در محدوده ۴۶.۲۳-۳۳%، بالاترین میزان ترکیبات توکوفرولی برای رقم NK-OCTANS و بالاترین میزان ترکیبات استرولی برای رقم GKH-Olivia بود. ارقام NRX-3621 بالاترین میزان آهن و GKH-Olivia بالاترین میزان مس و رقم GKH-3705 بالاترین زمان پایداری را داشتند. ترکیبات غیرصابونی شونده در محدوده ۳.۱% الی ۱.۸۸% بود. اسیدهای چرب PUFA در محدوده ۲۵.۵۹-۳۱.۲۱ درصد و MUFA بین ۵۹.۴۳ و ۶۶.۰۲ درصد بود.نتیجه گیری: تمامی ارقام در صفات مورد آزمون اختلاف معنی داری با یکدیگر داشتند. اسید اولئیک اسید چرب غالب و اسید اروسیک به میزان ناچیزی در روغن آن ها یافت گردید. زمان پایداری این ارقام بالا بود و همگی به صورت میانگین، حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات غیرقابل صابونی بودند و درنتیجه از ارزش بالایی جهت کشت گسترده و بهره برداری روغن برخوردار می باشند.

کلید واژه: ترکیب اسید چرب، روغن، کانولا، مواد غیرصابونی شونده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.