تبیین ضرورت تحقق جنبش نرم افزاری (تولید علم بومی) براساس نظریه انقلاب علمی تامس کوهن (با تاکید بر جامعه شناسی اسلامی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین ضرورت تحقق جنبش نرم افزاری (تولید علم بومی) براساس نظریه انقلاب علمی تامس کوهن (با تاکید بر جامعه شناسی اسلامی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین ضرورت تحقق جنبش نرم افزاری (تولید علم بومی) براساس نظریه انقلاب علمی تامس کوهن (با تاکید بر جامعه شناسی اسلامی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین ضرورت تحقق جنبش نرم افزاری (تولید علم بومی) براساس نظریه انقلاب علمی تامس کوهن (با تاکید بر جامعه شناسی اسلامی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین ضرورت تحقق جنبش نرم افزاری (تولید علم بومی) براساس نظریه انقلاب علمی تامس کوهن (با تاکید بر جامعه شناسی اسلامی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های انقلاب اسلامی

تعداد صفحات :۲۵

با توجه به ماهیت اسلامی و انقلابی جمهوری اسلامی ایران، پرداختن به بحث جنبش نرم افزاری و تولید علوم بومی منطبق بر اقتضائات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از مسائل بسیار مهم و تاثیرگذار در آینده کشور و همچنین بازتولید و تدوام ارزش های انقلاب اسلامی می باشد. با توجه به همین مسائل، بحث تبیین و تبلیغ ضرورت تحقق جنبش نرم افزاری، از مسائل بسیار مهمی است که بایستی در مجامع علمی و دانشگاهی ما مورد توجه اساتید و حامیان تولید علم بومی (دینی) قرار گیرد. لذا این مقاله سعی دارد با استفاده از نظریه انقلاب های علمی کوهن و با بهره گیری از روش پژوهش اسنادی (با رویکردی تبیینی- تحلیلی)، به تبیین این مساله بپردازد تا شاید گام کوچکی در راستای تحقق این هدف مهم حاصل گردد. البته بهره گیری از این نظریه به معنای اعتقاد کامل بدان نبوده و این نظریه دارای نقد اساسی در بحث نسبی گرایی است ولی در هر صورت می تواند مسئله این پژوهش را پوشش داده و تا حد زیادی (بالاخص برای منتقدین جنبش نرم افزری) تبیین نماید. بر اساس این دیدگاه، ضرورت تحول در پارادایم کنونی علوم انسانی و تولید یک علوم انسانی بومی امری لازم و ضروری است.

کلید واژه: انقلاب اسلامی، جنبش نرم افزاری، انقلاب علمی، توماس کوهن، جامعه شناسی اسلامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.