ارائه یک مدل مفهومی، برای بهبود کیفیت ذخیره سازی داده های جغرافیایی داوطلبانه، در زمینه تناسب داده با هدف کاربر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه یک مدل مفهومی، برای بهبود کیفیت ذخیره سازی داده های جغرافیایی داوطلبانه، در زمینه تناسب داده با هدف کاربر دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه یک مدل مفهومی، برای بهبود کیفیت ذخیره سازی داده های جغرافیایی داوطلبانه، در زمینه تناسب داده با هدف کاربر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه یک مدل مفهومی، برای بهبود کیفیت ذخیره سازی داده های جغرافیایی داوطلبانه، در زمینه تناسب داده با هدف کاربر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه یک مدل مفهومی، برای بهبود کیفیت ذخیره سازی داده های جغرافیایی داوطلبانه، در زمینه تناسب داده با هدف کاربر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون نقشه برداری

تعداد صفحات :۱۸

بررسی کیفیت، از جمله مهمترین چالش های موجود بر سر راه داده های جغرافیایی داوطلبانه می باشد. امروزه، اندازه گیری کیفیت این داده ها عمدتا شامل فرآیندهای مستند کردن و اندازه گیری خطا با کمترین نگرانی در مورد برآورده کردن نیازهای مختلف و متنوع کاربران است. علی رغم طیف وسیع موجود در پذیرش شاخص «تناسب برای هدف» به عنوان المان کلیدی ارزیابی کیفیت اطلاعات جغرافیایی، این شاخص عملا در تولید و به اشتراک گذاری داده ها مورد توجه قرار نمی گیرد. بنابراین، هدف این مقاله، ارائه مدلی مفهومی است که با استفاده از آن بتوان داده های ورودی به پایگاه داده داوطلبانه را به صورت درست و بهینه ذخیره سازی کرد. عوارض جغرافیایی و در نتیجه داده های اخذ شده از آن ها دارای کاربردهای متفاوتی هستند. با توجه به این موضوع، ممکن است کاربرد متفاوتی از داده در هنگام استفاده، مد نظر کاربران بر اساس نیازهایشان باشد. همچنین، ممکن است که کاربردهای مختلفی از یک داده توسط کاربران مختلف در تولید و ذخیره سازی آن داده، مد نظر باشد. در نتیجه، در این مقاله با طراحی یک مدل مفهومی، سعی در اعمال تمهیداتی در فرآیند ذخیره سازی این نوع از داده ها شده است تا فرصتی برای استفاده بهتر از داده ها ایجاد شود. این کار با تعریف مجموعه برچسب هایی انجام شده است که بیانگر نقش داده در کاربردهای مختلف هستند. در نتیجه، ذخیره سازی داده ها بهبود یافته که می تواند منجر به پردازش و ارائه بهتر داده ها بر اساس پرسش (نیاز و هدف) کاربر شود. برای پیاده سازی مفهوم پیشنهادی، از الگوریتم اندازه گیری تشابه معنایی Zhao استفاده شده است. داده های موجود و همچنین داده های ورودی جدید، با توجه به مدل مفهومی ارائه شده پردازش و ذخیره می شوند. برای ارزیابی، پاسخ ارائه شده به پرسش های مختلف کاربران در دو پایگاه داده با نوع ذخیره سازی موجود (فعلی) و جدید (با اعمال مدل پیشنهادی) در دو سناریو مقایسه شده است. همچنین نتایج پاسخ های ارائه شده به گروهی از کاربران، بهبود عملکرد پایگاه داده جدید را به میزان بیش از ۵۰ درصد نشان می دهد.

کلید واژه: اطلاعات جغرافیایی داوطلبانه، کیفیت داده، تناسب برای هدف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.