عوامل تسهیل کننده و بازدارنده به کارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد از دیدگاه پرستاران مراکز آموزشی درمانی گیلان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل تسهیل کننده و بازدارنده به کارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد از دیدگاه پرستاران مراکز آموزشی درمانی گیلان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل تسهیل کننده و بازدارنده به کارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد از دیدگاه پرستاران مراکز آموزشی درمانی گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل تسهیل کننده و بازدارنده به کارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد از دیدگاه پرستاران مراکز آموزشی درمانی گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل تسهیل کننده و بازدارنده به کارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد از دیدگاه پرستاران مراکز آموزشی درمانی گیلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در آموزش علوم پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: بکارگیری مراقبت مبتنی برشواهد جهت ارتقاء مهارت های پرستاری نیازی اساسی بوده و پرستاران باید ضمن کسب آگاهی از آخرین شواهد پژوهشی، دانش تولید شده را در بالین به کار بندند. در این بین شناسایی عوامل بازدارنده و تسهیل کننده می تواند یکی از گام های اساسی در بکارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد باشد. این مطالعه با هدف تعیین عوامل تسهیل کننده و بازدارنده بکارگیری مراقبت مبتنی بر شواهد از دیدگاه پرستاران شاغل درمراکز آموزشی درمانی شهر رشت انجام شد.روش ها: دراین مطالعه توصیفی- مقطعی ۲۴۷ نفر از پرستاران مراکز آموزشی درمانی شهر رشت در سال ۱۳۹۲ به روش نمونه گیری تصادفی نسبتی انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها، مقیاس موانع فانک و پرسشنامه عوامل تسهیل کننده بکارگیری مراقبت مبتنی برشواهد بود که به روش خودایفا تکمیل می گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های t مستقل و ANOVA تجزیه تحلیل شد.یافته ها: مهمترین عوامل بازدارنده از دیدگاه پرستاران، به ترتیب نداشتن وقت کافی برای مطالعه تحقیقات انجام شده (۳.۲۲±۰.۹)، نبودن تسهیلات کافی به منظور بکارگیری یافته های تحقیق (۳.۱۱±۰.۹) و نداشتن وقت کافی برای کاربرد عملی ایده های جدید در پرستاری (۳.۰۵±۱) و مهم ترین عامل تسهیل کننده، همکاری متقابل مراکز دانشگاهی با بیمارستان ها (۳.۲۵±۰.۸) بود . همچنین ارتباط معناداری بین سمت پرستاران و نمره عوامل تسهیل کننده مشاهده شد (P=0.002).نتیجه گیری: اجرای مراقبت مبتنی بر شواهد زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که پرستاران در محیطی که حامی و ارزش گذار مراقبت مبتنی برشواهد باشد، فعالیت کنند. سازمان ها با اختصاص وقت مناسب، ارائه تسهیلات لازم و ضروری و توانمند نمودن پرستاران در امر تحقیق نقش موثری در رفع عوامل بازدارنده خواهند داشت.

کلید واژه: پرستاران، تحقیقات، مراقبت مبتنی بر شواهد، پرستاری مبتنی بر شواهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.