اثرات غلظت های تحت کشنده مس و نیکل بر عوارض هیستوپاتولوژیک بافت آبشش بچه ماهی سفید (Rutilus kutum (Kamensky 1901


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات غلظت های تحت کشنده مس و نیکل بر عوارض هیستوپاتولوژیک بافت آبشش بچه ماهی سفید (Rutilus kutum (Kamensky 1901 دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات غلظت های تحت کشنده مس و نیکل بر عوارض هیستوپاتولوژیک بافت آبشش بچه ماهی سفید (Rutilus kutum (Kamensky 1901  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات غلظت های تحت کشنده مس و نیکل بر عوارض هیستوپاتولوژیک بافت آبشش بچه ماهی سفید (Rutilus kutum (Kamensky 1901،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات غلظت های تحت کشنده مس و نیکل بر عوارض هیستوپاتولوژیک بافت آبشش بچه ماهی سفید (Rutilus kutum (Kamensky 1901 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ماهی شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۱۲

در این پژوهش تاثیرات هیستوپاتولوژیکی مس و نیکل بر آبشش بچه ماهی سفید (R. kutum) بررسی شد. جهت انجام این آزمایش تعداد ۱۲۰ عدد بچه ماهی سفید با میانگین طولی ۴.۵±۰.۲۵ سانتی متر و میانگین وزنی ۱.۱±۱ گرم از مرکز تکثیر و پرورش ماهی سیجوال (بندر ترکمن) تهیه شد. پس از سازگاری ماهیان با شرایط آزمایشگاهی، آزمایش به مدت ۳۰ روز تحت غلظت های (۱.۳ Cucl2 mg l-1 و ۳.۹ mg l-1 Nicl2) در آکواریوم به ابعاد ۶۵×۳۰×۴۰ سانتی متر انجام شد. غلظت فلزات سنگین محلول در آب هر ۴۸ ساعت یکبار به طور کامل تجدید می گردید و نمونه گیری از بافت ها طی ۳ دوره ۷، ۱۵ و ۳۰ روزه انجام شد. نتایج بیانگر آن بود که با پیشرفت مدت قرارگیری در معرض فلز مس آسیب های وارده به بافت آبشش از قبیل پرخونی و خونریزی، شکستگی و اتصال لاملاهای ثانویه و کوتاه شدن لاملاهای ثانویه، گرزی شدن تیغه های آبششی، تجمع آب میان بافتی مشاهده شد. در خصوص فلز نیکل افزایش ترشحات مخاطی و پرخونی، بهم جوش خوردگی لاملاهای ثانویه و تورم سلول لاملای ثانویه مشاهده شد. در مجموع میزان آسیب دیدگی بافت آبشش در غلظت های مختلف فلزات در مس بیشتر از نیکل بوده است.

کلید واژه: R. kutum، آسیب شناسی بافتی، آبشش، فلزات سنگین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.