بررسی امکان جایگزینی کرم خاکی (Eisenia fetida) به جای پودر ماهی در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان جایگزینی کرم خاکی (Eisenia fetida) به جای پودر ماهی در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان جایگزینی کرم خاکی (Eisenia fetida) به جای پودر ماهی در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان جایگزینی کرم خاکی (Eisenia fetida) به جای پودر ماهی در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان جایگزینی کرم خاکی (Eisenia fetida) به جای پودر ماهی در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

این آزمایش به منظور بررسی امکان کاربرد کرم خاکی (Eisenia fetida) در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان در قالب طرح کاملا” تصادفی با ۵ تیمار هر یک با سه تکرار در یک استخر سیمانی با ۱۵ قفس، به مدت ۸ هفته به اجرا درآمد. در هر قفس ۱۰ قطعه ماهی با میانگین وزنی ۱۲۰ گرم رها سازی گردید. کرم خاکی به نسبت های صفر (شاهد)، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد جایگزین پودر ماهی (۳۵ درصد) جیره پایه ماهی قزل آلای رنگین کمان گردید. در پایان آزمایش مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک و افزایش وزن ماهیان آزمایشی محاسبه و همچنین از نمونه گوشت ماهی های قزل آلای رنگین کمان از تیمارهای مختلف، ترکیبات شیمیایی شامل ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام و خاکستر اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که با افزایش درصدکرم خاکی در جیره میزان مصرف خوراک بطور معنی داری کاهش یافت (p<0.05) مقایسه تاثیر جیره های آزمایشی بر افزایش وزن، میزان رشد ویژه و ضریب تبدیل خوراک ماهی نشان داد که تیمارهای ۲۵ و ۵۰ درصد جایگزینی کرم خاکی نسبت به جیره شاهد تفاوت معنی داری نداشتند (p>0.05). به عبارت دیگر کرم خاکی تا ۵۰ درصد جایگزینی، عملکردی مشابه پودر ماهی در جیره شاهد نشان داد. مقایسه ترکیب شیمیایی گوشت ماهی در تیمارهای مختلف نشان داد که تفاوت معنی داری بین جیره های آزمایشی از نظر ماده خشک، پروتئین و چربی وجود نداشت. با افزایش سطح کرم خاکی در جیره، میزان محتوی چربی گوشت بطور معنی داری کاهش یافت (p<0.05). بطور کلی نتایج این آزمایش نشان داد امکان استفاده از کرم خاکی Eisenia fetida به شکل تازه در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان وجود دارد و تا سطح ۵۰ درصد می توان آن را جایگزین پودر ماهی نمود.

کلید واژه: کرم خاکی، پودر ماهی، ماهی قزل آلای رنگین کمان، رشد، ترکیبات شیمیایی بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.