ریزرخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های میوسن در برش هفت چشمه، شمال خاوری نورآباد، پهنه سنندج سیرجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ریزرخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های میوسن در برش هفت چشمه، شمال خاوری نورآباد، پهنه سنندج سیرجان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ریزرخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های میوسن در برش هفت چشمه، شمال خاوری نورآباد، پهنه سنندج سیرجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ریزرخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های میوسن در برش هفت چشمه، شمال خاوری نورآباد، پهنه سنندج سیرجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ریزرخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های میوسن در برش هفت چشمه، شمال خاوری نورآباد، پهنه سنندج سیرجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رسوب شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۲۴

نهشته های میوسن در منطقه نورآباد حوضه سنندج سیرجان گسترش دارد. به منظور بررسی محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های میوسن در ناحیه نورآباد، یک برش چینه شناسی (هفت چشمه) به ضخامت ۱۲۵ متر اندازه گیری و نمونه برداری شد. مرز زیرین این نهشته ها با واحد افیولیتی EV1 ناپیوستگی و مرز بالایی آن فرسایشی است. نهشته های میوسن در برش مورد بررسی دارای مارن، سنگ آهک های نازک تا ستبر لایه است. بر پایه ویژگی های پتروگرافی، برداشت های میدانی و همچنین فراوانی و پخش فرامینیفر و دیگر اجزا موجود و بررسی ویژگی های بافتی و ریزرخساره ای، ۱۹ ریزرخساره در ۵ کمربند رخساره ای مربوط به لاگون، کمربند رخساره ای سدی حاشیه پلتفرم، کمربند رخساره ای حاشیه، کمربند رخساره ای دامنه شیب بالایی و کمربند رخساره ای دامنه شیب پایینی شناسایی شد. وجود ریف های سدی، اینتراکلست، آنکوئید و دانه های اگرگات (که خاص شلف های لبه دار هستند) و از طرفی تبدیل تندریزرخساره ها به هم نبود پهنه های گسترده کشندی و همچنین کربنات های باز نهشته شده (کلسی توربیدایت) نشان می دهد که توالی کربناته برش هفت چشمه در یک پلاتفرم کربناته لبه دار نهشته شده اند. مطالعات چینه نگاری سکانسی منجر به شناسایی ۳ سکانس رسوبی در برش هفت چشمه شد. سکانس های شناسایی شده توسط مرزهای سکانسی نوع ۱ و ۲ از یکدیگر جدا می شوند. سکانس رسوبی اول دربردارنده دسته رخساره های TST و HST است. این سکانس شامل ریزرخساره های لاگون، سد، حاشیه و دریای باز می باشد. مرز زیرین این سکانس با واحد افیولیتی EV1 از نوع مرز سکانسی نوع ۱ و مرز بالایی آن با سکانس دوم از نوع مرز سکانسی نوع دوم است. سکانس رسوبی دوم شامل دسته رخساره های TST و HST و دربردارنده ریزرخساره های دریای باز و سد و لاگون می باشد مرز زیرین و بالایی سکانس ۲ از نوع مرز سکانسی نوع دوم است. سکانس رسوبی سوم شامل دسته رخساره های TST و HST و دربردارنده ریزرخساره های دریای باز و سد و لاگون می باشد. مرز زیرین و بالایی سکانس ۳ به ترتیب از نوع مرز سکانسی نوع دوم و اول است.

کلید واژه: پلاتفرم لبه دار، محیط رسوبی، چینه نگاری سکانسی، لرستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.