مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ی اثر آنتی اکسیدانی چای بادرنجبویه- دارچین و چای قره قات- دارچین بر استرس اکسیداتیو کارگران پتروشیمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب مکمل

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: این مطالعه برای مقایسه ی اثرات آنتی اکسیدانی چای دارچین و قره قات با چای-دارچین و بادرنجبویه انجام گرفته است.مواد و روش ها: این پژوهش یک کارآزمایی بالینی است که در آن تعداد ۵۰ نفر از کارگران مرد پتروشیمی مواجهه یافته با جیوه به صورت تصادفی ساده در قالب دو گروه ۲۵ نفری در آن شرکت کردند. پس از دریافت رضایت نامه ی کتبی، ابتدا از هر کدام از افراد مقدار ۵ میلی لیتر خون وریدی دریافت شد و شاخص های استرس اکسیداتیو در آن ها اندازه گیری گردید. سپس برای افراد گروه اول به مدت ۳۰ روز، ۱۰۰ میلی لیتر چای قره قات و دارچین و به افراد گروه دوم ۱۰۰ میلی لیتر چای بادرنجبویه و دارچین تجویز گردید. در پایان، دوباره از افراد هر دو گروه ۵ میلی لیتر خون وریدی دریافت شد و پارامترهای استرس اکسیداتیو آن اندازه گیری و مقایسه گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (میانگین و انحراف معیار) و آنالیز کوواریانس استفاده گردید.یافته ها: میزان آسیب DNA و پراکسیداسیون لیپیدی پلاسما در دو گروه تفاوت معنی داری را نشان داد (p=0.001 و p=0.042). شدت اثر آنتی اکسیدانی چای قره قات- دارچین بر آسیب(۱۶۳.۳۶±۵۸.۱۳) DNA بود و میزان پراکسیداسیون لیپیدی پلاسما (۱۲.۶۹±۱۳۴.۴۶) نیز بیشتر از بادرنجبویه- دارچین (۷۰.۹۵±۳۵۲.۰۵ و ۱۶.۳۹±۱۳۸.۴۰) بود.نتیجه گیری: به دنبال مصرف چای قره قات- دارچین، اثرات آنتی اکسیدانی و محافظت ژنومی در پارامترهای استرس اکسیداتیو کارگران مواجهه یافته با اثرات سمی جیوه حاصل گردید.

کلید واژه: قره قات، دارچین، بادرنجبویه، استرس اکسیداتیو، کارکنان پتروشیمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.