تاثیر مصرف نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشانی شده بر تغییرات جمعیت این باکتری ها در سیستم گوارش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر مصرف نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشانی شده بر تغییرات جمعیت این باکتری ها در سیستم گوارش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر مصرف نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشانی شده بر تغییرات جمعیت این باکتری ها در سیستم گوارش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشانی شده بر تغییرات جمعیت این باکتری ها در سیستم گوارش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر مصرف نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشانی شده بر تغییرات جمعیت این باکتری ها در سیستم گوارش :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه: باکتری های پروبیوتیک اثرات مثبتی در سلامت میزبان دارند، اما برای این که نقش مفیدی در بدن داشته باشند، باید بتوانند از سیستم گوارش عبور کنند و زنده بمانند. ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک می تواند برای افزایش بقای آن ها مورد استفاده قرار گیرد.روش: در این مطالعه، مدفوع ۶۰ داوطلب سالم برای بررسی تغییرات باکتری های پروبیوتیک در طول یک دوره ۲۸ روزه مورد آنالیز قرار گرفت. شرکت کنندگان به ۴ گروه تقسیم شدند: گروه ۱ یا گروه شاهد (۱۵ نفر) که نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک دریافت نکردند. گروه ۲ (۱۵ نفر) نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی نشده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس را دریافت کردند. گروه ۳ نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلژینات سدیم/نشاسته مقاوم و گروه ۴ نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلژینات سدیم/کیتوزان مصرف کردند.یافته ها: افزایش معنی داری در میزان باکتری های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم مدفوعی در هر سه گروه مصرف کننده نوشیدنی ماست نسبت به گروه ۱ (گروه شاهد) مشاهده شد که این موضوع، توانایی ساکن شدن این دو گونه باکتریایی در سیستم گوارش هم در حالت ریزپوشانی شده و هم ریزپوشانی نشده را نشان می دهد. جمعیت باکتری های پروبیوتیک در گروهی که نوشیدنی ماست حاوی باکتری های ریزپوشانی شده دریافت کردند، بیشتر از گروه دریافت کننده باکتری های آزاد بود. مدفوع گروهی که از نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلژینات سدیم/نشاسته مقاوم استفاده کردند، دارای بیشترین میزان باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس (به ترتیب ۱.۳±۰.۲۶´۱۰۷ CFU/g و ۲.۴±۰.۳۷´۱۰۹ CFU/g در روز ۲۸) بود.نتیجه گیری: مصرف نوشیدنی ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک باعث افزایش این باکتری ها در مدفوع شد و تکنیک ریزپوشانی مورد استفاده در این پژوهش باعث افزایش پایداری هر دو گونه باکتری های پروبیوتیک گردید.
کلید واژه: آنالیز مدفوعی، باکتری های پروبیوتیک، نوشیدنی ماست، ریزپوشانی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.