فراوانی رتینوپاتی و عوامل مرتبط با آن در نوزادان نارس بستری در بیمارستان امام و بوعلی سینا ساری، سال ۱۳۹۳-۱۳۹۴
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فراوانی رتینوپاتی و عوامل مرتبط با آن در نوزادان نارس بستری در بیمارستان امام و بوعلی سینا ساری، سال ۱۳۹۳-۱۳۹۴ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فراوانی رتینوپاتی و عوامل مرتبط با آن در نوزادان نارس بستری در بیمارستان امام و بوعلی سینا ساری، سال ۱۳۹۳-۱۳۹۴ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی رتینوپاتی و عوامل مرتبط با آن در نوزادان نارس بستری در بیمارستان امام و بوعلی سینا ساری، سال ۱۳۹۳-۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فراوانی رتینوپاتی و عوامل مرتبط با آن در نوزادان نارس بستری در بیمارستان امام و بوعلی سینا ساری، سال ۱۳۹۳-۱۳۹۴ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان
تعداد صفحات :۱۶
مقدمه: رتینوپاتی نارسی (Retinopathy of prematurity: ROP) یک اختلال تکاملی عروق شبکیه نوزادان نارس است. در سال های اخیر به علت روش های پیشرفته نگهداری نوزادان در بخش های مجهز مراقبت های ویژه، رتینوپاتی نارسی به یکی از علل عمده نابینایی و ناتوانی های چشمی در نوزادان زنده مانده تبدیل شده است. این مطالعه به منظور تعیین فراوانی و شدت رتینوپاتی و بررسی برخی عوامل خطر مرتبط در نوزادان نارس در بیمارستان بوعلی سینا و امام (ره) ساری انجام گرفت.روش: تحقیق به روش توصیفی- مقطعی و به مدت یک سال انجام شد. تمام نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان و بخش نوزادان بیمارستان های مورد مطالعه که سن حاملگی کمتر از ۳۰ هفته و یا سن حاملگی کمتر از ۳۴ هفته به همراه شرایط ناپایدار داشتند، مورد بررسی بالینی و آزمایشگاهی قرار گرفتند.یافته ها: فراوانی رتینوپاتی در ۱۴۶ نوزادی که وارد مطالعه شدند، ۲۴ مورد (۱۶.۴ درصد) بود که ۶ مورد درجه ۱، چهارده مورد درجه ۲ و چهار مورد هم درجه ۳ بودند. هر چهار مورد رتینوپاتی درجه ۳ به وسیله تزریق داخل زجاجیه اواستین و یا بدون نیاز به درمان بهبود یافتند. شصت و شش درصد از مبتلایان به رتینوپاتی، سن حاملگی کمتر از ۳۰ هفته و همه آنها وزن هنگام تولد کم تر از ۲۰۰۰ گرم داشتند. ارتباط آماری معناداری بین بروز رتینوپاتی و متغیرهای متوسط سن حاملگی، متوسط وزن هنگام تولد، سابقه اینتوباسیون، سابقه خونریزی داخل بطنی، PH<7.2، درصد اکسیژن و سابقه فشار خون بالا یا پایین در نوزاد وجود داشت. اما مدت اکسیژن درمانی، سابقه آپنه و احیا، سپسیس و مدت نوردرمانی با رتینوپاتی ارتباط معناداری نشان ندادند.نتیجه گیری: فراوانی رتینوپاتی نارسی در بیمارستان های بوعلی و امام (ره) شهر ساری مشابه مطالعات دیگر بود. هم چنین مهم ترین عوامل ایجادکننده آن، سن و وزن کم حاملگی بودند. باتوجه به خطر وجود این بیماری در نوزادان نارس، علاوه بر غربال گری تمامی نوزادان با سن حاملگی ۳۰ هفته یا کم تر غربال گری در نوزادان رسیده تر که در گروه پرخطر ابتلا به رتینوپاتی هستند، هم در نظر گرفته شود.
کلید واژه: رتینوپاتی نارسی، نوزادان نارس، ریسک فاکتور، وزن کم هنگام تولد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.