ارزیابی باقیمانده حشره کش اتیون در خیار گلخانه ای و کاهش آن با روش های مختلف: مطالعه موردی شهر همدان در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی باقیمانده حشره کش اتیون در خیار گلخانه ای و کاهش آن با روش های مختلف: مطالعه موردی شهر همدان در سال ۱۳۹۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی باقیمانده حشره کش اتیون در خیار گلخانه ای و کاهش آن با روش های مختلف: مطالعه موردی شهر همدان در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی باقیمانده حشره کش اتیون در خیار گلخانه ای و کاهش آن با روش های مختلف: مطالعه موردی شهر همدان در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی باقیمانده حشره کش اتیون در خیار گلخانه ای و کاهش آن با روش های مختلف: مطالعه موردی شهر همدان در سال ۱۳۹۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: در این مطالعه باقی مانده حشره کش اتیون در خیارگلخانه ای و تاثیر برخی فرآیندهای موثر در کاهش آن قبل از مصرف در طی سال ۱۳۹۴ در گلخانه های شهر همدان مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: پنج گلخانه به صورت تصادفی انتخاب و طی فصل بهار تعداد ۹۰ نمونه برداشت و تاثیر مهم ترین تیمارها شامل شستشو به مدت دو دقیقه و نگهداری برای زمان های مختلف بر باقیمانده سم مورد بررسی قرار گرفت. برای سنجش باقی مانده سم از دستگاه HPLC استفاده شد.یافته ها: بیش ترین و کم ترین باقی مانده اتیون یک ساعت بعد از سمپاشی برابر ۱.۶۳ و ۱.۳۱ میلی گرم برکیلوگرم اندازه گیری شد که بیش تر از حدود مجاز باقی مانده mg/kg 5/0 می باشد. ذخیره سازی به مدت ۲۴ ساعت باعث کاهش باقی مانده سم به طور میانگین به میزان ۴۳.۲ درصد مقدار اولیه شد و فرآیند شستشو به مدت دو دقیقه در زیرآب به طور میانگین موجب ۵۲.۷ درصد کاهش مقدار باقیمانده سم شد.استنتاج: درصورت عدم مدیریت در میزان مصرف سم و هم چنین عدم رعایت دوره کارنس یا عدم شستشوی مناسب، مقدار باقی مانده می تواند بیش تر از حد مجاز بوده و تهدید جدی برای سلامت مصرف کنندگان در طولانی مدت باشد.

کلید واژه: باقیمانده آفت کش، اتیون، حداکثر غلظت مجاز، خیار گلخانه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.