مقاله بازیافت ترکیبات معطر گلاب به وسیله فرآیند تراوش تبخیری- بررسی اثرفشارPermeate بر کارایی فرآیند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازیافت ترکیبات معطر گلاب به وسیله فرآیند تراوش تبخیری- بررسی اثرفشارPermeate بر کارایی فرآیند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازیافت ترکیبات معطر گلاب به وسیله فرآیند تراوش تبخیری- بررسی اثرفشارPermeate بر کارایی فرآیند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازیافت ترکیبات معطر گلاب به وسیله فرآیند تراوش تبخیری- بررسی اثرفشارPermeate بر کارایی فرآیند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازیافت ترکیبات معطر گلاب به وسیله فرآیند تراوش تبخیری- بررسی اثرفشارPermeate بر کارایی فرآیند :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تراوش تبخ یری یک روش جد یدی برا ی جداسازی ترکیبات معطر می باشد . انتخاب شرایط عملیاتی و نوع غشاء یکی از نقاط بحرانی طراحی فرآیند می باشد ، پارامترهای مؤثر بر کارایی فرآیند عبارتند از :فشار،Permeate دما و سرعت جریان خوراک می باشد، کارایی فرآیند با دو ترم فلاکس و سلکتیویته بیان می شود . فشارPermeate به عنوان یکی از پارامترهای کلیدی فرآیند است که تأثیر قابلملاحظه ای در سلکتیویته و فلاکس دارد . خوراکی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است پساب حاصل از تقطیر با ب خارآب گل محمدی ( گلاب ) می باشد، ۲-فنیل اتانول مهمترین و خوشبوترین جزء گلاب است که با روشهای رایج جداسازی، اسانسهای بازیافت شده به مقدار جزئی این ترکیب را دارند .هدف از این مطالعه بازیافت این ترکیب می باشد، که اثر فشارPermeateبر کارایی فرآ یند بررسیقرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.