مقایسه سه روش مختلف جداسازی جنس نوکاردیا از خاک بیمارستان های استان اصفهان و شناسایی بر اساس روش های فنوتیپی و مولکولی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سه روش مختلف جداسازی جنس نوکاردیا از خاک بیمارستان های استان اصفهان و شناسایی بر اساس روش های فنوتیپی و مولکولی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سه روش مختلف جداسازی جنس نوکاردیا از خاک بیمارستان های استان اصفهان و شناسایی بر اساس روش های فنوتیپی و مولکولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سه روش مختلف جداسازی جنس نوکاردیا از خاک بیمارستان های استان اصفهان و شناسایی بر اساس روش های فنوتیپی و مولکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سه روش مختلف جداسازی جنس نوکاردیا از خاک بیمارستان های استان اصفهان و شناسایی بر اساس روش های فنوتیپی و مولکولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: نوکاردیاها، باکتری های گرم مثبت، هوازی، اسیدفست نسبی و فرصت طلب هستند و یکی از عوامل ایجاد عفونت های سیستمیک در سراسر جهان به شمار می روند. به دلیل این که زیستگاه اصلی این باکتری ها، خاک و گرد و غبار است و بیماران مبتلا به نقص ایمنی در بیمارستان ها، شانس ابتلای بالایی به این باکتری های فرصت طلب دارند و همچنین، پیچیدگی هایی که در جداسازی و تشخیص این باکتری ها وجود دارد، شناسایی و کنترل منابع محیطی نوکاردیا به منظور پیشگیری از وقوع بیماری های فرصت طلب امری ضروری در کنترل این عفونت ها می باشد. هدف از مطالعه حاضر، تعیین روش مناسبی برای جداسازی و شناسایی نوکاردیاها از منابع محیطی بیمارستان ها بود.روش: در این مطالعه، تعداد ۳۰ نمونه خاک بیمارستان های استان اصفهان با استفاده از روش های سریال رقتی، Paraffin baiting (McClung”s carbon free broth with paraffin bait) و Slip-buried بررسی شد. نمونه ها در هر سه روش در دمای ۲۸ درجه سانتی گراد انکوبه گردید. سپس جهت تایید جنس نوکاردیا، (Polymerase chain reaction) PCR قطعه ۵۶۹ جفت بازی از ژن ۱۶s rRNA مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: از مجموع ۳۰ نمونه خاک بیمارستان های استان اصفهان، ۱۱ ایزوله (۳۶ درصد) به روش سریال رقتی، ۷ ایزوله (۲۳ درصد) به روش Paraffin bait و ۶ ایزوله (۲۰ درصد) به روش Slip-buried جداسازی شد.نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که روش Paraffin bait به علت استفاده بعضی از باکتری های خاک مانند پسودوموناس از پارافین موجود در محیط و وجود رقابت بین این گونه ها با نوکاردیاها و همچنین عدم استفاده همه گونه های نوکاردیا از پارافین، مناسب نیست. همچنین، روش Slip-buried به علت حساس بودن بعضی از گونه های نوکاردیا به آنتی بیوتیک های استفاده شده، دارای محدودیت هایی می باشد. به دلیل این که دو روش مذکور توانایی شناسایی تمام گونه ‏های نوکاردیای موجود در نمونه‏ها را ندارند، روش سریال رقتی به علت عدم این محدودیت ها، روش مطلوبی تشخیص داده شد. همچنین، به دلیل غیر فعال بودن بعضی از گونه های نوکاردیا و مدت زمان طولانی، روش های فنوتیپی و مولکولی به عنوان روشی سریع در تشخیص و تایید این گونه ها از ارجحیت و اهمیت بالایی برخوردار می باشند.

کلید واژه: نوکاردیا، منابع خاکی بیمارستان ها، روش های مولکولی، روش های جداسازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.