بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: آکنه ولگاریس شیوع بالایی در اقشار جوان دارد و به همین دلیل اعتقادات و باورهای متعددی در زمینه علل بروز آن وجود دارد. هدف این مطالعه سنجش باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه و بررسی نقش تغذیه در بروز آن می باشد.روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه توصیفی- تحلیلی است که در سال ۱۳۹۴ در سطح مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه های بهداشت شهری شهر یزد با حجم نمونه ۴۰۰ زن و مرد انجام گرفت. داده های مورد نیاز مطالعه با استفاده از ۳ پرسشنامه اطلاعات عمومی و نظرسنجی در مورد نگرش و دانش و عملکرد در مورد ارتباط آکنه با مواد غذایی به دست آمد. اطلاعات به دست آمده پس از ویرایش و مدیریت داده ها، وارد نرم افزار SPSS شدند و با استفاده از آزمون های t-test و آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون کای اسکویر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس نتایج این مطالعه، از دیدگاه مردم مواد غذایی که باعث بروز آکنه می شوند، به ترتیب شامل مواد غذایی با چربی بالا، شیرینی، تنقلات، آجیل و دانه ها، ادویه جات، نوشابه های گازدار و شیر و محصولات لبنی چرب می باشند، همچنین مواردی که از نظر مردم باعث بهبود آکنه می شوند شامل میوه ها و سبزیجات، استفاده از ماسک های صورت و مصرف آب آشامیدنی و مایعات فراوان می باشند.نتیجه گیری: بر طبق نتایج مطالعه ما رعایت مواردی از جمله خودداری از مصرف غذاهای پر چرب، شیرینی، آجیل و تنقلات، نوشابه های گازدار و فست فود باعث بهبود یا کاهش بروز آکنه می شوند. پرهیز از این مواد حتی اگر به بهبود آکنه نیز کمک نکنند، در سلامت عمومی افراد تاثیرگذار هستند.

کلید واژه: آکنه ولگاریس، رژیم غذایی، عقاید، نظرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.