شکاف میان ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شکاف میان ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شکاف میان ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شکاف میان ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شکاف میان ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آموزش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف : هنگامی که دانشگاهی می خواهد به سمت کارآفرینی حرکت کند، باید فرهنگ کل دانشگاه به فضای کارآفرینانه تبدیل شود. بر اساس اهمیت فرهنگ کارآفرینانه و عوارض شناخته شده آن و بنا بر گزارشاتی که از نامطلوب بودن آن در بعضی دانشگاه ها ارایه شده است، مطالعه حاضر با هدف بررسی شکاف میان ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام گرفت.روش بررسی : این مطالعه توصیفی-مقطعی است. جامعه آماری تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بود که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای تعداد ۲۰۵ عضو هیات علمی در خردادماه ۱۳۹۵ انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه توسعه فرهنگ کارآفرینی با ضریب آلفای کرونباخ ۰.۷۱ بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون تی گروه های هم بسته با کمک نرم افزار SPSS21 استفاده شد.یافته ها : میانگین ادراکات از توسعه فرهنگ کارآفرینی و هر سه مولفه آن (عامل مدیریتی، عامل انسانی-روان شناختی و جهت گیری های استراتژیک) از میانگین انتظارات اعضای هیات علمی پایین تر بود (P>0.05). هم چنین بین ادراکات و انتظارات اعضای هیات علمی از توسعه فرهنگ کارآفرینی بر حسب جنسیت تفاوت معنی داری وجود نداشت (P<0.05).نتیجه گیری: بین وضع موجود و مطلوب توسعه فرهنگ کارآفرینی شکاف معنی داری وجود دارد و برای کاهش این شکاف، مدیران عالی دانشگاه باید به عوامل موثر در توسعه فرهنگ کارآفرینی یعنی عامل مدیریتی، عامل انسانی-روان شناختی و جهت گیری های استراتژیک توجه بیشتری داشته باشند.

کلید واژه: فرهنگ کارآفرینی، ادراکات، انتظارات، اعضای هیات علمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.