آنالیز متابولومیکس بر اساس رزونانس مغناطیس هسته در بیماران در معرض قرار گرفته با گاز خردل با استفاده از روش رندوم فارست


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز متابولومیکس بر اساس رزونانس مغناطیس هسته در بیماران در معرض قرار گرفته با گاز خردل با استفاده از روش رندوم فارست دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز متابولومیکس بر اساس رزونانس مغناطیس هسته در بیماران در معرض قرار گرفته با گاز خردل با استفاده از روش رندوم فارست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز متابولومیکس بر اساس رزونانس مغناطیس هسته در بیماران در معرض قرار گرفته با گاز خردل با استفاده از روش رندوم فارست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز متابولومیکس بر اساس رزونانس مغناطیس هسته در بیماران در معرض قرار گرفته با گاز خردل با استفاده از روش رندوم فارست :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: متابولومیک تکنیکی توانمند برای تعیین بیومارکرهاست. در این تحقیق، پروفایل متابولومیکی متمایز بین سطوح مختلف بیماران در معرض قرار گرفته با گاز خردل گوگردی تعیین شد.مواد و روش ها: از اسپکتروسکپی رزونانس مغناطیس هسته به منظور آنالیز نمونه های سرم از ۱۷ بیمار نرمال شیمیایی و ۱۷ بیمار با آسیب ریوی شدید استفاده شد. سپس، آنالیز آماری چند متغیره با استفاده از رندوم فارست بر روی گروه آموزش (۷۰% کل نمونه ها) به منظور تولید مدل تمایزدهنده دو گروه بیمار انجام شد، و مدل با باقی مانده افراد تست گردید.یافته ها: طبقه بندی مدل با استفاده از گروه آموزش با سطح زیر منحنی راک ۰.۸۷ (AUC) مشتق شد. در گروه تست (باقی مانده ۳۰% نمونه ها) ۰.۸ AUC بود، بنابراین مدل رندوم فارست قدرت پیش گویانه خوبی داشت. نتایج تغییرات معنی داری در متابولیسم لیپیدها، آمینواسیدها و انرژی بین دو گروه بیمار را نشان داد.نتیجه گیری: اسپکتروسکپی رزونانس مغناطیس هسته سرم با موفقیت دو گروه بیمار در معرض گاز خردل قرار گرفته را متمایز می کند. این تکنیک، شناسایی مکانیسم های پاتوفیزیولوژیک جدید، روش تشخیصی، بیومارکرها و اهداف دارویی جدید را فراهم می کند.

کلید واژه: گاز خردل، سرم، متابولومیکس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.