بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تاثیر باکتری های محرک رشدگیاه و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه فرنگی رقم ارگون، یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار در گلخانه آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۱ اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل: تلقیح بذور گوجه فرنگی رقم ارگون با سوسپانسیون باکتری های جنس سودوموناس (گونه های فلورسنس، پوتیدا) و آزوسپیریلیوم (گونه های لیپوفروم و آزوسپیریلیوم sp) و افزودن کمپوست مصرف شده قارچ در نسبت های حجمی ۰، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ درصد به صورت جایگزینی در بسترهای کاشت بود. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که اثر تلقیح بذور گوجه فرنگی با باکتری های محرک رشد گیاه و افزودن کمپوست مصرف شده قارچ به بستر کاشت بر وزن خشک بوته و ریشه، ارتفاع بوته، تعداد، قطر و عملکرد میوهو تعداد روز تا گلدهی در سطح احتمال ۱درصد معنی دار شد. بیشترین مقدار برای اکثر صفات ذکر شده در گیاهان تلقیح شده با باکتری سودوموناس فلورسنس ۲۲ در بسترهای کاشت حاوی ۲۰ درصد حجمی کمپوست مصرف شده قارچ حاصل گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که مقادیر زیاد کمپوست مصرف شده قارچ اثرات منفی روی شاخص های رشدی و عملکرد گیاه گوجه فرنگی داشت.

کلید واژه: سودوموناس، آزوسپریلیوم، شاخص های رشد، سبزی میوه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.