نقش سبک زندگی و تاب آوری در پیش بینی سلامت روان و خود شفقت ورزی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش سبک زندگی و تاب آوری در پیش بینی سلامت روان و خود شفقت ورزی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش سبک زندگی و تاب آوری در پیش بینی سلامت روان و خود شفقت ورزی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش سبک زندگی و تاب آوری در پیش بینی سلامت روان و خود شفقت ورزی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش سبک زندگی و تاب آوری در پیش بینی سلامت روان و خود شفقت ورزی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: پژوهش حاضر با هدف تعیین رابطه بین سبک زندگی و تاب آوری با سلامت روان و خودشفقت ورزی دانشجویان دانشگاه رازی شهر کرمانشاه در سال ۱۳۹۳ انجام گرفت.روش ها: روش پژوهش توصیفی-تحلیلی، از نوع همبستگی است. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دانشگاه رازی شهرکرمانشاه بود که تعداد ۳۷۶ نفر (۱۸۸ پسر و ۱۸۸ دختر) به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های سبک زندگی (میلر و اسمیت، ۲۰۰۳)، تاب آوری (کانر و دیویدسون، ۲۰۰۳)، سلامت روان (گلدبرگ، ۱۹۷۲) و خود شفقت ورزی (نف، ۲۰۰۳) استفاده گردید. برای تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که بین سبک زندگی با سلامت روان و خودشفقت ورزی (۰.۳۲) و بین سبک زندگی با خودشفقت ورزی (۰.۱۸) رابطه وجود دارد. همچنین بین تاب آوری با سلامت روان (۰.۴۶) و تاب آوری با خود شفقت ورزی (۰.۲۹) رابطه وجود دارد که در سطح (P£۰.۰۵) معنادار است. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد، متغیرهای سبک زندگی و تاب آوری در مجموع ۰.۲۳ تغییرات مربوط به سلامت روان را تبیین می کنند و این متغیرها به ترتیب با ضریب بتای ۰.۱۵، ۰.۳۹ قادر به پیش بینی سلامت روان هستند. همچنین سبک زندگی و تاب اوری می توانند (۰.۰۹) تغییرات مربوط به خودشفقت ورزی را پیش بینی کنند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش، هرگونه اقداماتی که در راستای بهبود وافزایش سبک زندگی و تاب آوری صورت گیرد می تواند ارتقاء بیشتر سلامت روان و خودشفقت ورزی را در پی داشته باشد.

کلید واژه: سبک زندگی، تاب آوری، سلامت روان، خودشفقت ورزی، دانشجویان، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.