بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی

تعداد صفحات :۱۴

پرتودهی از روش های نوین در نگهداری مواد غذایی است. در این پژوهش اثرات دز پرتودهی بر روی نمونه ها، عمر ماندگاری و زمان نگهداری غده های سیب زمینی از طریق آزمون های مختلف بر برخی از ویژگی های کیفی و رئولوژیک غده سیب زمینی بررسی گردید. نمونه ها از فروشگاه سازمان انرژی اتمی خریداری شد و پس از تهیه و قبل از شروع آزمایشات بمدت یک هفته در سردخانه (۴ درجه سانتی گراد) نگه داری شدند. به منظور پرتودهی نمونه ها از چشمه کبالت ۶۰ (گاماسل ۲۲۰) استفاده شد. نمونه ها با دزهای صفر (شاهد)، ۲، ۵ و ۸ کیلوگری پرتودهی و سپس بمدت ۱۵۰ روز در دو دمای ۶ درجه سانتی گراد و محیط (۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری شدند. درصد ماده خشک و درصد نشاسته در نمونه های پرتودهی شده با دز ۲ کیلوگری و ذخیره شده در دمای ۶ درجه سانتی گراد دارای بیشترین مقدار و به ترتیب ۲۲.۰۱ و ۱۲.۰۹ درصد بود. مقادیر قطر میانگین هندسی و ضریب کرویت با افزایش دز پرتودهی به مقدار ۲۳.۲۷ و ۸.۳۹ درصد کاهش یافته و در نمونه های پرتودهی شده با دز ۸ کیلوگری دارای کمترین مقادیر به ترتیب ۴۰.۱۲ میلی متر و ۷۶.۴۱ درصد است. همچنین a*، *b، تغییرات رنگ و BI با افزایش دز پرتودهی به به مقدار ۲.۹، ۳.۲، ۵.۱۳ و ۴.۹۷ درصد افزایش و L* به مقدار ۲.۱۴ کاهش یافته است. علاوه بر این، با استفاده از آزمون تنش-آسایی نیز مدل سه جزئی ماکسول محاسبه شد و نتایج نشان داد با افزایش دز پرتودهی و دمای نگهداری تنش ریلکسیشن ۳۹.۹۶ درصد کاهش و مدت زمان ریلکسیشن ۲۷ درصد افزایش یافت.

کلید واژه: پرتو گاما، تنش آسایی، خواص فیزیکی، درصد نشاسته، مدل ماکسول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.