تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا
تعداد صفحات :۱۰
زمینه و هدف: نقش محوری استرس اکسیداتیو در پاتوفیزیولوژی بیماری پارکینسون مشخص گردیده است. از طرفی اختلال در حافظه و یادگیری در بیماری پارکینسون نمود مشخصی دارد. از آنجایی که زعفران دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی می باشد، هدف مطالعه حاضر بررسی اثرات تقویتی عصاره زعفران بر حافظه فضایی در رت های پارکینسونی می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی، تعداد ۳۵ سر رت نر با وزن تقریبی ۵۰±۲۵۰ گرم به صورت تصادفی در ۵ گروه شامل: کنترل، شاهد (دریافت کننده سالین+ اسکوربات)، پارکینسونی (تزریق ۶- هیدروکسی دوپامین) و ۲ گروه پارکینسونی+ پیش تیمار عصاره زعفران ۵mg/rat) و۱۰mg/rat ، به مدت زمان ۵ روز) تقسیم شدند. ایجاد مدل پارکینسونی با تزریق داخل مغزی ۶-هیدروکسی دوپامین (۲.۵ میکروگرم بر میکرولیتر) صورت گرفت. جهت ارزیابی یادگیری و حافظه فضایی از آزمون ماز آبی موریس استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با روش آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد.نتایج: تزریق داخل مغزی ۶- هیدروکسی دوپامین باعث افزایش مدت زمان یافتن سکو و تخریب حافظه فضایی گردید (p<0.05). پیش تیمار عصاره زعفران (۵ و ۱۰ میکرو گرم به مدت ۵ روز) حافظه فضایی کاهش یافته در رت های پارکینسونی را به طور معنی داری بهبود بخشید (p<0.05).نتیجه گیری: عصاره زعفران قادر است پارامترهای وابسته به حافظه فضایی همچون مدت زمان یافتن سکو و مسافت طی شده برای یافتن سکو را در رت های پارکینسونی به گروه کنترل نزدیک نماید.
کلید واژه: پارکینسون، عصاره زعفران، حافظه فضایی، ماز آبی موریس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.