تعیین میزان فراوانی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلو باکتر ژژونی در شیر خام جمع آوری شده از شهرستان آمل بوسیله واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان فراوانی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلو باکتر ژژونی در شیر خام جمع آوری شده از شهرستان آمل بوسیله واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان فراوانی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلو باکتر ژژونی در شیر خام جمع آوری شده از شهرستان آمل بوسیله واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان فراوانی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلو باکتر ژژونی در شیر خام جمع آوری شده از شهرستان آمل بوسیله واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان فراوانی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلو باکتر ژژونی در شیر خام جمع آوری شده از شهرستان آمل بوسیله واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: کمپیلوباکتر از طریق شیر خام می تواند منتقل شود. هدف از این مطالعه تعیین فراوانی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلوباکتر ژژونی در نمونه های شیر خام می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه ۷۲ نمونه شیر خام در تابستان از سکوهای شیر خام در شهرستان آمل جمع آوری شدند. شناسایی فنوتیپی جنس کمپیلوباکتر و گونه کمپیلوباکتر ژژونی به وسیله روش های آزمایشگاهی میکروبی و شناسایی مولکولی این باکتری به وسیله واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه [Multiplex- Polymerase Chain Reaction (M-PCR)] انجام شد. با توجه به این که تنها متغیرهای در دسترس ماه انجام مطالعه و تعداد نمونه های مثبت بود، داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 16.0 و آزمون فیشر Fisher””s exact test مورد محاسبه قرار گرفتند (p<0.05).نتایج: از ۷۲ نمونه، ۱۳.۸۸ درصد نمونه ها آلوده به کمپیلوباکتر ژژونی و ۲.۷۷ درصد آن ها آلوده به جنس کمپیلوباکتر بودند. بیشترین و کمترین میزان آلودگی شیر خام به این باکتری به ترتیب در ماه های مرداد (۲۰.۸۳ درصد) و شهریور (۱۲.۵۰ درصد) بود. همچنین تفاوت معناداری بین میزان فراوانی گونه کمپیلوباکتر ژژونی و جنس کمپیلوباکتر در نمونه های شیر خام در ماه های مختلف تابستان مشاهده نشد (p=0.07).نتیجه گیری: مطالعه ما آلودگی شیر خام را به وسیله کمپیلوباکتر نشان داد؛ لذا رعایت اصول بهداشتی در مکان های تولید مواد غذایی لبنیاتی و به کاربردن روش سریع و دقیق جهت شناسایی این باکتری حائز اهمیت است.

کلید واژه: جنس کمپیلوباکتر، گونه کمپیلوباکتر ژژونی، شیر خام، واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.