الگوی رشد کودکان تغذیه شده با شیر مادر و شیرخشک شهرستان نیشابور و مقایسه آن با شاخص های مرکز ملی آمار سلامت در سال ۱۳۹۵


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی رشد کودکان تغذیه شده با شیر مادر و شیرخشک شهرستان نیشابور و مقایسه آن با شاخص های مرکز ملی آمار سلامت در سال ۱۳۹۵ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی رشد کودکان تغذیه شده با شیر مادر و شیرخشک شهرستان نیشابور و مقایسه آن با شاخص های مرکز ملی آمار سلامت در سال ۱۳۹۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی رشد کودکان تغذیه شده با شیر مادر و شیرخشک شهرستان نیشابور و مقایسه آن با شاخص های مرکز ملی آمار سلامت در سال ۱۳۹۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی رشد کودکان تغذیه شده با شیر مادر و شیرخشک شهرستان نیشابور و مقایسه آن با شاخص های مرکز ملی آمار سلامت در سال ۱۳۹۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طنین سلامت (مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: نمودار رشد یک ابزار بالینی برای ارزیابی سلامت و رشد کودک است که می تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله روش تغذیه قرار گیرد. این مطالعه با هدف مقایسه شاخص های رشد شیرخواران تغذیه شده با شیر مادر و شیرخشک و مقایسه آنها با شاخص های مرکز ملی آمار سلامت در سال ۱۳۹۵ انجام شد.روش ها: این مطالعه توصیفی – تحلیلی با ۱۸۶ نفر از کودکان زیر ۶ ماه، به روش نمونه گیری تصادفی در مراکز بهداشتی – درمانی شهری و روستایی نیشابور در سال ۱۳۹۵ انجام شد. ابزار گردآوری داده ها شامل چک لیستی بود که در آن ویژگی های دموگرافیک و اطلاعات مربوط به شاخص های تن سنجی کودکان از پرونده بهداشتی آنها تکمیل می گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۰ و آزمون آماری در سطح معنی داری p<0.05 تحلیل گردید.نتایج: بین میانگین شاخص های تن سنجی شیرخواران (وزن، قد و دور سر) در دو گروه تغذیه شده با شیر مادر و شیر خشک در دو ماهگی و شش ماهگی تفاوت معنی دار آماری مشاهده شد (p<0.05). میانگین شاخص رشد وزن شیر خشک خواران در مقایسه با شیر مادرخواران بالاتر بود. همچنین میانگین وزن، قد و دور سر پسران و دختران شیرخوار از تولد تا شش ماهگی با موارد مشابه در منحنی مرکز ملی آمار سلامت اختلاف معنی داری داشت (p<0.05).نتیجه گیری: به نظر می رسد صدک های قد و وزن کودکان نیشابوری تا دو سالگ همواره زیر صدک های مرکز ملی آمار سلامت م باشد که همین امر ضرورت تهه و استفاده از منحنهای منطبق با شرایط منطقه ای را بیشتر می نماید.

کلید واژه: رشد، تغذیه با شیرمادر، تغذیه با شیرخشک، مرکز ملی آمار سلامت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.