بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی کنگر فرنگی بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و غلظت هورمون های گیاهی ریزوم اویار سلام ارغوانی (cyperus rotundus)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی کنگر فرنگی بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و غلظت هورمون های گیاهی ریزوم اویار سلام ارغوانی (cyperus rotundus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی کنگر فرنگی بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و غلظت هورمون های گیاهی ریزوم اویار سلام ارغوانی (cyperus rotundus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی کنگر فرنگی بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و غلظت هورمون های گیاهی ریزوم اویار سلام ارغوانی (cyperus rotundus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی کنگر فرنگی بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و غلظت هورمون های گیاهی ریزوم اویار سلام ارغوانی (cyperus rotundus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به منظور بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره کنگر فرنگی بر جوانه زنی، رشد گیاهچه، تخریب غشاهای سلولی و محتوای درونی هورمون های گیاهی ریزوم اویار سلام ارغوانی انجام شد. تحقیق در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار (غلظت عصاره ۰، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ درصد کنگر فرنگی) و در ۵ تکرار انجام شد. براساس نتایج بدست آمده با افزایش غلظت عصاره کنگرفرنگی، وزن گیاهچه، طول گیاهچه، فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و غلظت هورمون های اسید جیبرلیک و اکسین ریزوم اویار سلام کاهش شدیدی یافت. کمترین فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز (۱.۲۵ نانومول بر گرم ریزوم بر دقیقه)، غلظت اکسین (۵۰ میکروگرم بر گرم) و اسید جیبرلیک (۹۵ میکروگرم بر گرم) در عصاره ۱۰۰ درصد کنگرفرنگی دیده شد. بیشترین غلظت مالون دی آلدهید (۰.۹۲ نانومول بر گرم وزن تر) و آبسزیک اسید (۱۷۲ میکروگرم بر گرم) بافت ریزوم اویار سلام ارغوانی تحت تاثیر کاربرد عصاره ۱۰۰ درصد کنگر فرهنگی مشاهده شد. نتایج این تحقیق بیانگر آن است که کاربرد عصاره کنگر فرنگی منجر به کاهش رشد و جوانه زنی ریزوم اویار سلام ارغوانی می شود زیرا سبب افزایش تخریب غشاهای سلولی و کاهش غلظت اسید جیبرلیک و اکسین در بافت ریزوم می گردد.

کلید واژه: آلفا آمیلاز، آللوپاتی، هورمون، مالون دی آلدهید، اویار سلام ارغوانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.