بررسی تاثیر عصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عصاره گیاهان جغجغه، تاتوره و استبرق بر سه گونه باکتری بیماریزای ماهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: استفاده مکرر از آنتی بیوتیک ها در زمینه های مختلف (دامپزشکی و پزشکی) ظهور و بروز پدیده مقاومت را در باکتری های بیماریزا بهبود می بخشد. با توجه به مشکل مقاومت میکروبی، نیاز فوری به کشف داروهای جدید و درمان های جایگزین برای کنترل بیماریهای باکتریایی در زمینه آبزی پروری وجود دارد.هدف: هدف از این مطالعه، بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره های متانولی و هگزانی گیاهان دارویی جغجغه (Prosopis farcta)، تاتوره (Datura stramunium L) و استبرق (Calotropis procera L)، بر باکتری های بیماریزای مهم ماهی از جمله آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)، یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) و استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) است.روش کار: عصاره گیری با استفاده از دستگاه روتاری (تقطیر در خلا) انجام شد. برای تعیین حداقل غلظت مهار رشد (MIC) از روش استاندارد رقیق سازی در محیط مایع استفاده شده و میزان حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) با استفاده از مقادیر MIC هر عصاره تعیین شد.نتایج: نتایج نشان داد که قوی ترین عصاره، عصاره متانولی میوه جغجغه بر هر سه باکتری مورد مطالعه با میزان MIC، MBC، به ترتیب ۵۰ mg/mL، ۲۵ بود. حساس ترین باکتری نسبت به عصاره های متانولی و هگزانی گیاهان، باکتری استرپتوکوکوس اینیایی بوده و باکتری آئروموناس هیدروفیلا و یرسینیا راکری مقاوم بودند و عصاره های مورد بررسی، خواص ضد باکتریایی قوی تری بر باکتری گرم مثبت در مقایسه با باکتری های گرم منفی داشتند.نتیجه گیری نهایی: بر طبق نتایج به دست آمده به نظر می رسد که استفاده از عصاره متانولی میوه جغجغه برای درمان بیماریهای باکتریایی در آبزی پروری موثر باشد.

کلید واژه: فعالیت ضد باکتریایی، عصاره هگزانی، عصاره متانولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.