الگوریتمی ترکیبی بر پایه روش های هوش محاسباتی جهت مدیریت بلندمدت مصرف برق خانگی با در نظر گرفتن اهداف اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
الگوریتمی ترکیبی بر پایه روش های هوش محاسباتی جهت مدیریت بلندمدت مصرف برق خانگی با در نظر گرفتن اهداف اقتصادی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد الگوریتمی ترکیبی بر پایه روش های هوش محاسباتی جهت مدیریت بلندمدت مصرف برق خانگی با در نظر گرفتن اهداف اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوریتمی ترکیبی بر پایه روش های هوش محاسباتی جهت مدیریت بلندمدت مصرف برق خانگی با در نظر گرفتن اهداف اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن الگوریتمی ترکیبی بر پایه روش های هوش محاسباتی جهت مدیریت بلندمدت مصرف برق خانگی با در نظر گرفتن اهداف اقتصادی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کیفیت و بهره وری در صنعت برق ایران
تعداد صفحات :۱۴
افزایش مصرف برق و آینده تقاضای آن یکی از مسائل اصلی شرکت های برق در سراسر جهان است و ایده شبکه هوشمند برق راه حلی مناسب برای مواجهه با این مشکل است. شبکه هوشمند با هدف حل مشکلات شبکه های قدرت موجود و مدیریت بهتر و کارآمدتر سیستم قدرت مطرح شده است. در این مقاله با استفاده از یک الگوریتم ترکیبی هوشمند مبتنی بر الگوریتم ژنتیک و الگوریتم PSO روشی برای مدیریت بلندمدت مصرف برق خانگی مناسب جهت پیاده سازی در بستر شبکه برق هوشمند برق مطرح گردیده است. هدف اصلی این مقاله ارائه روشی جهت تعیین نقاط موثر سرمایه گذاری بر روی بهینه سازی وسایل خانگی با هدف کاهش مصرف برق بخش خانگی می باشد. برای رسیدن به این هدف در گام اول، یک مدل برای میزان بازده لوازم خانگی ارائه گردیده است. از این مدل جهت بررسی سرمایه گذاری در بهینه سازی انواع لوازم خانگی و تاثیر آن بر مصرف برق بخش خانگی استفاده می شود. در گام دوم، از یک بازی همکارانه با قابلیت انتقال سود مندی برای مدل سازی تشکیل ائتلاف روی وسایلی خاص مانند وسایل خانگی اساسی که مشتری تمایل به سرمایه گذاری بیشتر روی آن ها دارد استفاده شده است که هدف از آن افزایش احتمال حضور این وسایل در برنامه مدیریت مصرف با توجه به منابع مالی اختصاصی می باشد. در گام سوم یک سیستم ترکیبی مبتنی بر الگوریتم ژنتیک چندهدفه و الگوریتم PSO جهت حل مسئله و پیدا کردن نقاط بهینه سرمایه گذاری معرفی شده است. شبیه سازی های انجام شده با یک سناریوی مشخص نشان دهنده ۴۵.۵۶% کاهش برق مصرفی و همچنین کاهش ۸۰.۴۸% هزینه تعمیرات ناشی از بهینه سازی وسایل منتخب می باشد.
کلید واژه: مدیریت مصرف برق، سیاست های بلندمدت، بازده، نظریه بازی ها، هوش محاسباتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.