اتخاذ راهبردهای مناسب جهت توسعه طبیعت گردی پایدار با استفاده از مدل های SWOT ،AHP و ANP (مطالعه موردی: تالاب گندمان در استان چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اتخاذ راهبردهای مناسب جهت توسعه طبیعت گردی پایدار با استفاده از مدل های SWOT ،AHP و ANP (مطالعه موردی: تالاب گندمان در استان چهارمحال و بختیاری) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اتخاذ راهبردهای مناسب جهت توسعه طبیعت گردی پایدار با استفاده از مدل های SWOT ،AHP و ANP (مطالعه موردی: تالاب گندمان در استان چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اتخاذ راهبردهای مناسب جهت توسعه طبیعت گردی پایدار با استفاده از مدل های SWOT ،AHP و ANP (مطالعه موردی: تالاب گندمان در استان چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اتخاذ راهبردهای مناسب جهت توسعه طبیعت گردی پایدار با استفاده از مدل های SWOT ،AHP و ANP (مطالعه موردی: تالاب گندمان در استان چهارمحال و بختیاری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوبیولوژی تالاب (تالاب)

تعداد صفحات :۲۶

یکی از راهبردهایی که اخیرا در اغلب کشورهای جهان درزمینه ی رشد اقتصادی موردتوجه خاص قرارگرفته است، گردشگری می باشد. در میان انواع گردشگری، طبیعت گردی با توسعه پایدار همخوانی و سازگاری بیشتری دارد. کشور ایران به دلیل وسعت فراوان سرزمینی، تنوع اقلیمی و… در زمینه ی طبیعت گردی قابلیت بی نظیری دارد. استان چهارمحال و بختیاری از توانمندی نسبتا بالایی در این زمینه برخوردار است. تالاب گندمان در استان، با توجه به مناظر زیبا قابلیت بالایی برای توسعه طبیعت گردی دارد. در این تحقیق سعی شده با استفاده از سه مدل SWOT، AHP و ANP راهبردها و استراتژی های مناسبی برای توسعه طبیعت گردی این تالاب ارائه گردد. روش تحقیق توصیفی تحلیلی و پیمایشی بوده و جهت تحلیل ازنظر ۲۰ نفر از کارشناسان گردشگری استان استفاده شد. نتایج این تحقیق که در سال ۹۲ – ۱۳۹۱ انجام شد نشان می دهد که: درمجموع ۴۵ نقطه قوت و فرصت با امتیاز ۴.۱۹ به عنوان مزیت ها و ۴۷ نقطه ضعف و تهدید با امتیاز وزنی ۳.۲۱ به عنوان محدودیت های توسعه طبیعت گردی این تالاب وجود دارد، در ادامه متناسب با نتایج مدل SWOT، به ارائه ۶ استراتژی برای هرکدام از استراتژی های چهارگانه (SO،ST،WO،WT) اقدام گردید. ازآنجاکه استراتژی های ارائه شده دارای اهمیت یکسانی نبودند لذا با استفاده از مدل AHP از میان هر یک از استراتژی های چهارگانه ارائه شده، استراتژی برتر انتخاب شد. این استراتژی ها عبارت اند از: استراتژی رقابتی – تهاجمی (SO) (تامین امکانات و خدمات بر اساس برآورد نیازها و…)، استراتژی تنوع (ST) (اتخاذ سیاست هایی جهت جلوگیری از افزایش نرخ زمین و…)، استراتژی بازنگری (WO) (اتخاذ تدابیر امنیتی در جهت حفاظت از ذخایر تالاب با کمک مسوولین و…) و استراتژی تدافعی WT (بهره گیری از فناوری های مدرن و همساز با محیط و…). درنهایت با استفاده از مدل ANP اقدام به اولویت بندی اجرای هر یک از استراتژی های چهارگانه شد که استراتژی SO اولویت نخست، WT اولویت دوم، WO اولویت سوم و نهایتا ST اولویت چهارم را به خود اختصاص داد.

کلید واژه: طبیعت گردی، مدل SWOT ،AHP ،ANP، تالاب گندمان، استان چهارمحال و بختیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.