اثر اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم “پاروس” در شرایط شوری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم “پاروس” در شرایط شوری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم “پاروس” در شرایط شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم “پاروس” در شرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم “پاروس” در شرایط شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای

تعداد صفحات :۱۴

به خاطر روند رو به رشد شور شدن منابع آب و ناگزیر بودن استفاده از آب های غیر متعارف، پژوهشی با هدف تعیین دامنه تحمل شوری توت فرنگی رقم”پاروس” و نقش احتمالی اسید سالیسیلیک در تخفیف اثر منفی شوری برنامه ریزی شد. در این پژوهش، تاثیر سطوح مختلف شوری (صفر، ۲۰ و ۴۰ میلی مولار در محلول غذایی) و اسید سالیسیلیک (صفر، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم در لیتر به صورت محلول پاشی) بر این گیاه مورد بررسی قرار گرفت. نشاهای ریشه دار در گلدان های پلاستیکی ۳لیتری حاوی محیط کشت پرلایت و کوکوپیت (۱:۱) در گلخانه کشت شدند. دمای روز و شب به ترتیب ۳±۲۳ و ۳±۱۵ درجه سلسیوس، نور طبیعی خورشید و رطوبت نسبی ۶۰ تا ۷۰ درصد بود. پس از استقرار گیاهان، تیمارهای شوری اعمال شد. نتایج نشان داد که شوری دارای تاثیر منفی بر بیشتر ویژگی های مورد ارزیابی بود، و باعث کاهش وزن تر و خشک شاخساره و ریشه ها گردید. همچنین، شوری باعث کاهش ویتامین ث میوه ها شد. محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک در غلظت ۲۰۰ میلی گرم در لیتر باعث افزایش سطح تحمل گیاهان نظیر سطح برگ، وزن خشک شاخساره و ریشه و عملکرد گردید. این اثر بهبود دهنده با افزایش غلظت نمک به ۴۰ میلی مولار کاهش یافت. به طور کلی، کاربرد اسید سالیسیلیک، به ویژه در غلظت ۲۰۰ میلی گرم در لیتر، در شرایط شوری ملایم توانست اثر منفی تنش شوری بر رشد گیاه توت فرنگی را کاهش دهد.

کلید واژه: تنش شوری، رشد، کلرید سدیم، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.