بررسی تنوع ژنتیکی توده های مختلف بابونه آلمانی (.Matricaria Chamomilla L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی توده های مختلف بابونه آلمانی (.Matricaria Chamomilla L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی توده های مختلف بابونه آلمانی (.Matricaria Chamomilla L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی توده های مختلف بابونه آلمانی (.Matricaria Chamomilla L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی توده های مختلف بابونه آلمانی (.Matricaria Chamomilla L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۶

بابونه از مهمترین گیاهان دارویی در عرصه تجارت جهانی است که کاربردهای متعددی در صنایع دارویی و آرایشی، بهداشتی دارد. به منظور بررسی تنوع ژنتیکی ۲۶ توده بابونه جمع آوری شده از نقاط مختلف ایران، بر اساس خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک، آزمایشی در قالب طرح مقدماتی مقایسه عملکرد) آگمنت (با ۶ شاهد و ۳ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که صفات عملکرد گل، شاخص برداشت و وزن تر و خشک ۵۰ گل به ترتیب دارای بیشترین ضرایب تغییرات فنوتیپی بودند. کمترین ضرایب تنوع نیز مربوط به صفات فنولوژیک بود. تود ههای ژنت کیی بر اساس تجزیه خوشه ای در ۵ گروه با ویژگ یهای زراعی مختلف قرار گرفتند. نتایج همچنین، نشان داد که تود هها در درون گرو هها از مناطق مختلف بوده و تنوع ژنتیکی از تنوع جغرافیایی تبعیت نم یکند. تجزیه واریانس صفات برای گرو ههای حاصل از تجزیه خوشه ای نشان داد که تفاوت بین گروه های مختلف از لحاظ تمامی صفات معنی دار بود. تجزیه به عامل ها به روش مولفه های اصلی و با بهره گیری از ۱۴ صفت، ۳ عامل همبستگی را شناسایی کرد که در مجموع ۸۲.۳۷% از تغ ییرات کل داد هها را توجیه نمودند. عامل اول، دوم و سوم به ترتیب مربوط به عملکرد گل، صفات فنولوژیک و عملکرد بیولوژیک گیاه بودند. با توجه به نتایج این بررسی برای افزایش عملکرد گل خشک در بوته، باید صفاتی همچون عملکرد گل، وزن تر و خشک ۵۰ گل، شاخص برداشت و تعداد گل در بوته را به عنوان معیار انتخاب مورد استفاده قرار داد.

کلید واژه: گیاهان دارویی، بابونه آلمانی، تنوع ژنتیکی، تجزیه به عامل ها، فنولوژی، مورفولوژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.