بررسی واکنش زوفا (Hyssopus officinalis) به سطوح تنش شوری (کلریدسدیم) و آب دریاچه ارومیه در مرحله جوانه زنی و گیاهچه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی واکنش زوفا (Hyssopus officinalis) به سطوح تنش شوری (کلریدسدیم) و آب دریاچه ارومیه در مرحله جوانه زنی و گیاهچه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی واکنش زوفا (Hyssopus officinalis) به سطوح تنش شوری (کلریدسدیم) و آب دریاچه ارومیه در مرحله جوانه زنی و گیاهچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی واکنش زوفا (Hyssopus officinalis) به سطوح تنش شوری (کلریدسدیم) و آب دریاچه ارومیه در مرحله جوانه زنی و گیاهچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی واکنش زوفا (Hyssopus officinalis) به سطوح تنش شوری (کلریدسدیم) و آب دریاچه ارومیه در مرحله جوانه زنی و گیاهچه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

بررسی سطوح شوری صفر تا ۲۰ دس یزیمنس برمتر ناشی از کلریدسدیم و آب دریاچه ارومیه بر جوانه زنی و رشد گیاهچه زوفا، نشان دا که کمترین درصد (۱۳ درصد)، سرعت (۱.۴ جوانه در روز)، شاخص (۲) و بیشترین کاهش (۷۹ درصد) جوانه زنی در شوری ۲۰ دسی زیمنس برمتر و بیشترین درصد (۷۳ درصد)، سرعت (۸.۱ جوانه در روز)، شاخص (۲۳) و کمترین کاهش درصد (۶ درصد افزایش) جوانه زنی در شوری ۸ دسی زیمنس برمتر کلریدسدیم به دست می آید. بیشترین درصد (۷۰ درصد)، سرعت (۷.۸ جوانه در روز)، شاخص (۲۳) و کمترین کاهش درصد ۲ درصد افزایش) جوانه زنی نیز از شوری ۸ و کمترین درصد (۵۴ درصد)، سرعت (۶ جوانه در روز)، شاخص (۱۱) و بیشترین کاهش درصد (۲۲ درصد) جوانه زنی از شوری ۲۰ دسی زیمنس برمتر آب دریاچه حاصل م یگردد. زمان تا ۵۰ درصد جوانه زنی، طول ساقه چه، طول ریشه چه، نسبت طول ساقه چه به طول ریشه چه، وزن تر گیاهچه و وزن خشک گیاهچه در آخرین سطح شوری کلریدسدیم قابل اندازه گیری نبودند. بنابراین بیشترین (۱.۴ سانتی متر) و کمترین طول ریشه چه (۰.۷ سانتی متر) به ترتیب مربوط به تیمار شاهد و شوری ۱۶ دسی زیمنس برمتر بود. علیرغم معنی دار شدن اثر کلریدسدیم بر نسبت طول ساقه چه به ریشه چه، مقایسه میانگین ها اختلاف معنی داری بین تیمارها از نظر این نسبت نشان نداد. در آب دریاچه کمترین زمان لازم برای جوانه زنی ۵۰ درصد بذرها (۸۱ ساعت) در شوری ۸ دسی زیمنس برمتر مشاهده شد که با غلیظتر شدن بیشتر آب دریاچه افزایش یافته و در غلظت ۲۰ دسی زیمنس برمتر به بیش از ۲ برابر شاهد (۱۶۲ ساعت) رسید. بیشترین طول ساقه چه (۲.۷ سانتی متر) و ریشه چه (۱.۴ سانتی متر) از شوری ۴ دسی زیمنس برمتر آب دریاچه بدست آمد که با افزایش شوری از طول آنها کاسته شده و در ۲۰ دسی زیمنس برمتربه حداقل (به ترتیب ۰.۶ و ۰.۳ سانتی متر) رسیدند. بیشترین وزن تر (۰.۰۸۸ گرم) و خشک (۰.۰۰۷۷ گرم) گیاهچه از شوری ۱۶ دسی زیمنس برمتر آب دریاچه و کمترین وزن تر (۰.۰۶۴ گرم) و خشک (۰۰۵۷ گرم) گیاهچه از تیمار شاهد بدست آمد.

کلید واژه: جوانه زنی، زوفا، شوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.