تاثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۹

زمینه مطالعه: شیوع و گسترش بیماریهای باکتریایی موجب افزایش مصرف آنتی بیوتیک ها شده که متعاقبا افزایش مقاومت باکتریایی در برابر مصرف آنتی بیوتیک های مرسوم را به همراه داشته است.هدف: به منظور بررسی و مقایسه اثر اسید آلی Selko- pH، پروبیوتیک پریمالاک و عصاره الکلی سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار بر روی ۱۲۰ قطعه جوجه یک روزه نر سویه راس (۳۰۸) در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام گرفت.روش کار: تیمار های مورد مطالعه شامل اسید آلی Selko- pH (که تا روز ۱۴، اسید آلی را به صورت مستمر و سپس ۸ ساعت در ۲۴ ساعت به میزان ۱ در هزار در آب آشامیدنی دریافت کردند)، پروبیوتیک (جوجه ها تا سن ۱۴ روزگی به صورت آشامیدنی و سپس به صورت مخلوط در خوراک دریافت نمودند)، عصاره الکلی سرخارگل (به میزان ۱ در هزار در آب آشامیدنی) و تیمار شاهد (بدون مواد افزودنی) بودند.نتایج: تمامی تیمارهای افزودنی سبب افزایش وزن نسبی بافت های لنفاوی طحال و بورس شدند که این افزایش فقط در تیمار سرخارگل اختلاف معنی داری را نشان داد (p<0.001). داده های حاصل از تست پادتن علیه گلبول های قرمز گوسفند و نسبت های هتروفیل به لنفوسیت نیز نشان داد که تمامی تیمارهای مورد مطالعه، بجز تیمار اسید آلی، تفاوت معنی داری از نظر پاسخ سیستم ایمنی اختصاصی و سلولی با تیمار شاهد داشتند (p<0.001). شمارش باکتری های دستگاه گوارش نیز حاکی از افزایش معنی دار میزان باکتری های لاکتوباسیلوسی مستقر در روده جوجه ها در تیمارهای اسید آلی و پروبیوتیک بود (p<0.001).نتیجه گیری نهایی: افزودنی های خوراکی استفاده شده در این آزمایش قابلیت بهبود سیستم ایمنی را دارا هستند.

کلید واژه: اسید آلی، پروبیوتیک، سرخارگل، سیستم ایمنی، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.