مطالعه الگوی دفع اووسیست و تغییرات وزن ناشی از آلوده سازی تجربی گوساله های نوزاد با کریپتوسپوریدیوم پارووم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه الگوی دفع اووسیست و تغییرات وزن ناشی از آلوده سازی تجربی گوساله های نوزاد با کریپتوسپوریدیوم پارووم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه الگوی دفع اووسیست و تغییرات وزن ناشی از آلوده سازی تجربی گوساله های نوزاد با کریپتوسپوریدیوم پارووم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه الگوی دفع اووسیست و تغییرات وزن ناشی از آلوده سازی تجربی گوساله های نوزاد با کریپتوسپوریدیوم پارووم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه الگوی دفع اووسیست و تغییرات وزن ناشی از آلوده سازی تجربی گوساله های نوزاد با کریپتوسپوریدیوم پارووم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: کریپتوسپوریدیوم پارووم تک یاخته ای از شاخه اپی کمپلکساست که دام های اهلی و وحشی و همچنین انسان را آلوده می کند.هدف: مطالعه حاضر با هدف تعیین الگوی ایجاد اسهال و دفع اووسیست درکریپتوسپوریدیوزتجربی و ارتباط آن با کاهش وزن گوساله های نوزاد انجام گرفت.روش کار: ۱۲ گوساله نوزاد در یک گاوداری شیری انتخاب و به صورت تصادفی به ۲ گروه ۶ تایی تقسیم شدند. ۶ گوساله (گروه آزمایش) ۱۲ ساعت پس از تولد با ۱´۱۰۷ اووسیست کریپتوسپوریدیوم پارووم آلوده شدند و ۶ گوساله دیگر (گروه شاهد) با اووسیت مواجهه نشدند. روزانه ۲ بار نشانه های بالینی بررسی و به منظور تعیین حضور و شمارش اووسیست های موجود، نمونه مدفوع از طریق رکتوم برداشت می گردید. جهت تعیین اثرات کریپتوسپوریدیوز بر افزایش وزن، تمامی گوساله ها از روز ۰ تا ۳۰ پس از عفونت با فواصل سه روز وزن می شدند.نتایج: تمامی گوساله های آلوده علیرغم دریافت آغوز مادری، از روز ۳ پس از عفونت نشانه های دپرسیون و کاهش اشتها را نشان دادند و به دنبال آن اسهال آبکی همراه با توده هایی از موکوس و تغییر رنگ آن به زرد یا بی رنگ ظاهر شد. اسهال ۵-۸ روز ادامه داشت که این منجر به دهیدراتاسیون شدید گردید. بیشترین شدت اسهال ۴-۶ روز پس از عفونت بود. دفع اووسیست از روز ۴ پس از عفونت شروع و تا روز ۱۱ ادامه داشت. بیشترین میزان آن در روز (۶۰.۴۸´۱۰۶±۹۰.۳ اووسیست در هر گرم مدفوع) بود. نشانه های بالینی در گوساله های شاهد مشاهده نگردید. میانگین افزایش وزن گروه شاهد به طور معنی داری بیشتر از گروه آزمایش بود (P<0.001). وزن گوساله های آلوده تا سن ۹ روزگی کاهش و بعد از آن افزایش را نشان داد.نتیجه گیری نهایی: مطالعه حاضر علاوه بر تعیین الگوی دفع اووسیست نقش کریپتوسپوریدیوم پارووم را به عنوان عامل اولیه در ایجاد اسهال و کاهش وزن گوساله های نوزاد نشان داد.

کلید واژه: کریپتوسپوریدیوم پارووم، اووسیست، تغییرات وزن، اسهال، گوساله ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.