مقایسه سطح ویتامین D در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سطح ویتامین D در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سطح ویتامین D در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سطح ویتامین D در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سطح ویتامین D در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم در سال ۱۳۹۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: در دهه های اخیر، امکان کمبود ویتامین D در دیابت نوع ۲ و ارزش سطح سرمی ۲۵- هیدروکسی ویتامین D به عنوان عامل پیشگویی کننده عوارض دراز مدت دیابت مثل بیماری قلبی- عروقی در نظر گرفته شده است. این مطالعه با هدف مقایسه سطح ویتامین D در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم انجام گرفت. روش کار: در این مطالعه مورد- شاهدی، که در سال در کلینیک دیابت استان کرمانشاه انجام شد، ۹۰ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ و ۹۰ فرد سالم همسان شده از نظر سن و جنس به عنوان گروه شاهد بررسی شدند. پس از ثبت اطلاعات دموگرافیک، قد، وزن، BMI و اندازه گیری فشار خون برای همه افراد، سطح سرمی قند خون ناشتا، کراتینین، کلسیم، فسفر، آلکالن فسفاتاز و ۲۵- هیدروکسی ویتامین D برای دو گروه اندازه گیری شد. تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار Stata 12 و آزمون های کای دو، تی ومن ویتینی صورت گرفت. جهت سنجیدن اثر متغیرهای مختلف بر روی سطح ویتامین D نیز رگرسیون خطی استفاده شد. نتایج: میانگین سنی افراد ۵۶.۴۷±۹.۳۷ سال بود. ۷۲.۸ از افراد زن و بقیه مرد بودند. در مبتلایان به دیابت ۸۲.۲ کمبود ویتامین D و در افراد سالم ۶۱.۱ دچار کمبود بودند. میانگین سطح ۲۵- هیدروکسی ویتامین D در گروه بیماران دیابتی ۱۲.۴±۶.۱ و در گروه شاهد ۲۰.۷±۱۸ نانوگرم بر میلی لیتر بود و اختلاف معناداری بین دو گروه دیده شد (p<0.001). بین فشارخون، کراتینین و کلسیم و سطح ویتامین D ارتباط معناداری یافت نشد (p>0.05). بر اساس رگرسیون خطی چندمتغیره، در افراد سالم نسبت به بیماران دیابتی، سطح ویتامین D بطور متوسط ۷.۰۶ نانوگرم بر میلی لیتر افزایش و در افراد دارای اضافه وزن نسبت به افراد با BMI نرمال نیز، سطح ویتامین D بطور متوسط ۵.۴ نانوگرم بر میلی لیتر کاهش می یابد. نتیجه گیری: بر اساس نتایج، میانگین سطح ویتامین D در بیماران دیابتی به طور معنی داری پایین تر از افراد سالم بود، بنابراین بررسی سطح ویتامین D و مکمل درمانی با این ویتامین در بیماران دیابتی پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: افراد سالم، دیابت نوع ۲، ویتامین D

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.