تاثیر ایزوفلاون سویا بر تکثیر و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی به کندروسیت، با بیان ژن های کلاژن II و آگریکان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر ایزوفلاون سویا بر تکثیر و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی به کندروسیت، با بیان ژن های کلاژن II و آگریکان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر ایزوفلاون سویا بر تکثیر و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی به کندروسیت، با بیان ژن های کلاژن II و آگریکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ایزوفلاون سویا بر تکثیر و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی به کندروسیت، با بیان ژن های کلاژن II و آگریکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر ایزوفلاون سویا بر تکثیر و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی به کندروسیت، با بیان ژن های کلاژن II و آگریکان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ایزوفلاون سویا، سلول های بنیادی مزانشیمی، کندروسیت ها، کلاژن نوع ۲، آگریکان ها
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.