بررسی عملکرد، قابلیت انتقال مجدد آسیمیلات ها به دانه و فتوسنتز سنبله ژنوتیپ های گندم دیم با مشارکت کشاورزان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عملکرد، قابلیت انتقال مجدد آسیمیلات ها به دانه و فتوسنتز سنبله ژنوتیپ های گندم دیم با مشارکت کشاورزان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عملکرد، قابلیت انتقال مجدد آسیمیلات ها به دانه و فتوسنتز سنبله ژنوتیپ های گندم دیم با مشارکت کشاورزان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد، قابلیت انتقال مجدد آسیمیلات ها به دانه و فتوسنتز سنبله ژنوتیپ های گندم دیم با مشارکت کشاورزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عملکرد، قابلیت انتقال مجدد آسیمیلات ها به دانه و فتوسنتز سنبله ژنوتیپ های گندم دیم با مشارکت کشاورزان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)
تعداد صفحات :۱۲
به نژادی مشارکتی از سال ۱۳۸۴ در استان کرمانشاه آغاز گردید و تحقیق حاضر بخشی از این برنامه است. دراین پژوهش به منظور ارزیابی ۱۶ ژنوتیپ گندم نان از نظر عملکرد دانه، قابلیت انتقال مجدد و قابلیت فتوسنتز سنبله، طرحی در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار در مزرعه کشاورزان واقع در منطقه ماژین شهرستان ایوان از توابع ایلام در سال زراعی ۹۰ – ۸۹ در شرایط دیم اجرا شد. در این بررسی ۱۳ ژنوتیپ پیشرفته انتخاب شده و سه رقم (سرداری، آذر ۲ و ریژاو) گندم نان به عنوان ارقام شاهد، جمعا«۱۶ ژنوتیپ در شرایط دیم بررسی شدند. برای اندازه گیری قابلیت انتقال مجدد، قسمتی از روش محلول پاشی با کلرات سدیم ۰.۴ درصد که بافت فتوسنتز کننده را از بین می برد استفاده شد. برای اندازه گیری قابلیت فتوسنتز سنبله نیز ۱۰ روز پس از ظهور سنبله، ۶- ۵ ساقه با آلومینیوم فویل پوشانده شد و وزن هزار دانه آن ها اندازه گیری شد. از نظر قابلیت انتقال مجدد، ژنوتیپ های ۱۵ (آذر ۲)، ۱۳، ۱۶ (ریژاو) و ۸ ارقام برتر بودند. ژنوتیپ های ۱۵ (آذر ۲)، ۱۶ (ریژاو) و ۱۳ و ۷ و ۸ با رتبه مشترک ۳ نیز از نظر قابلیت فتوسنتز سنبله ارقام برتر بودند. از نظر سرعت رشد اولیه نیز ژنوتیپ های ۱۶ (ریژاو)، ۵ و ۱۴ سرداری (بیشترین رشد اولیه را داشتند. ژنوتیپ ۹ از نظر عملکرد دانه، بالاترین عملکرد را داشت و نسبت به ارقام شاهد سرداری، آذر ۲ و ریژاو به ترتیب ۲۴، ۴۱ و ۶۱ درصد برتری داشت. همچنین ژنوتیپ شماره ۱۲ نسبت به ژنوتیپ های آذر ۲ و سرداری امتیاز بهتری از کشاورزان گرفته بود. ژنوتیپ ۱۶ (ریژاو) برترین ژنوتیپ از نظر کشاورزان بود. از این ژنوتیپ های برتر می توان در برنامه دورگ گیری به منظور ایجاد نوترکیب های برتر از نظر صفات مرتبط با تنش خشکی استفاده کرد.
کلید واژه: انتقال مجدد، به نژادی مشارکتی، دیمکاری، قابلیت فتوسنتز سنبله
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.