تاثیر فرآیند پلت سازی کودهای نیتروژن دار بر آزادسازی تدریجی نیتروژن در خاک و افزایش عمل کرد آن در گیاه ریحان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فرآیند پلت سازی کودهای نیتروژن دار بر آزادسازی تدریجی نیتروژن در خاک و افزایش عمل کرد آن در گیاه ریحان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فرآیند پلت سازی کودهای نیتروژن دار بر آزادسازی تدریجی نیتروژن در خاک و افزایش عمل کرد آن در گیاه ریحان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فرآیند پلت سازی کودهای نیتروژن دار بر آزادسازی تدریجی نیتروژن در خاک و افزایش عمل کرد آن در گیاه ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فرآیند پلت سازی کودهای نیتروژن دار بر آزادسازی تدریجی نیتروژن در خاک و افزایش عمل کرد آن در گیاه ریحان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۹

نیتروژن یکی از موثرترین عناصر معدنی برای بهبود رشد گیاه بوده، و کود گاوی نیز یکی از منابع مناسب حاصل خیزی و بهبود کیفیت خاک می باشد. هرچند عواملی وجود دارد، که کاربرد این مواد را محدود می سازد. این عوامل عبارت از ماهیت فله ای کود، نیاز متفاوت گیاه به مواد مغذی و آزاد سازی سریع نیتروژن می باشند. راه حل مناسب برای این مسایل، استفاده از فناوری فشرده سازی در تبدیل مواد به پلت می باشد، به گونه ای که در طی این فرآیند ترکیب مناسبی از کود حاوی نیتروژن بر اساس نیاز گیاه اضافه می گردد. در این تحقیق با استفاده از ماشین پلت زن هیدرولیکی ترکیبی از کود خشک گاوی، اوره و ماده چسباننده بنتونیت به پلت هائی با قطر ۱۰ و طول ۵۰ میلی متر تبدیل گردید و مشخصه های فیزیکی و خاصیت جذب رطوبت آن ها از محیط، در محدوده رطوبت (w.b) 11% تا % ۲۴ مورد ارزیابی قرار گرفت. در ادامه، تاثیر فرآیند پلت سازی بر آزادسازی تدریجی نیتروژن در گیاه ریحان آزمایش شد. آزمایش جذب رطوبت نشان داد که پلت ها در دمای ۴۵oC و رطوبت % ۸۰ قادر به جذب حدود % ۸ رطوبت بودند. هم چنین اثر رطوبت بر چگالی واقعی، چگالی توده و تخلخل مشاهده گردید. در آزمایش مزرعه ای تاثیر آزادسازی تدریجی نیتروژن بر عمل کرد ریحان به گونه ای بود که با انجام فرآیند پلت سازی تلفات آب شویی ازت کاهش و عمل کرد تاثیر آن بر گیاه بهبود یافت.

کلید واژه: پلت، کود دامی، اوره، چگالی، جذب رطوبت و آزادسازی تدریجی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.