بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: بستنی یکی از محبوب ترین دسرهای لبنی به شمار می آید و بر این اساس، محصول هدف مناسبی برای وارد کردن ریزجلبک سبز-آبی اسپیرولینا به عنوان یک ماده ارزشمند غذایی به زنجیره غذایی انسان می باشد. پژوهش پیش رو با هدف بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی اسپیرولینا به روش سطح پاسخ صورت پذیرفت. مواد و روش ها: بهینه سازی بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) و در قالب یک طرح مرکب مرکزی (CCD) با دو متغیر در ۵ سطح انجام شد. متغیرهای فرآیند شامل درصد اسپیرولینا (۰-۵% وزنی/وزنی) و درصد کربوکسی متیل سلولز (۰-۰.۵%وزنی/وزنی) و پاسخ ها شامل پارامترهای فیزیکی (ویسکوزیته، درصد مقاومت به ذوب و درصد اورران) و ارگانولپتیکی (طعم، رنگ، بافت و پذیرش کلی) بودند.یافته ها: نتایج نشان داد که اسپیرولینا به طور معنی داری(p<0.05) باعث افزایش ویسکوزیته و مقاومت به ذوب و کاهش اورران بستنی سنتی می شود این در حالی بود که کربوکسی متیل سلولز از تاثیر معنی داری (p³۰.۰۵) بر اورران برخوردار نبود ولی در ارتباط با سایر پارامترهای فیزیکی، روندی مشابه با اسپیرولینا را رقم زد. بر اساس نتایج ارزیابی حسی، با افزایش میزان اسپیرولینا در فرمولاسیون بستنی سنتی، استقبال مصرف کنندگان از طعم، رنگ، بافت و پذیرش کلی محصول کاهش معنی داری (p<0.05) پیدا کرد ولی در طرف مقابل، کربوکسی متیل سلولز از تاثیر معنی داری (p³۰.۰۵) بر پارامترهای ارگانولپتیک برخوردار نبود. بر اساس نتایج بهینه سازی، نمونه بستنی سنتی حاوی ۰.۲۵% اسپیرولینا و ۰.۳۴% کربوکسی متیل سلولز، با مقاومت به ذوبی برابر با ۷۵.۴%، اورران معادل ۵۵.۲۷% و نمره پذیرش کلی ۴.۲۵ (بین محدوده خوب و عالی) به عنوان نمونه بهینه برگزیده شد. نمونه بهینه از ویسکوزیته، مقاومت به ذوب و درصد اورران بالاتری (p<0.05) نسبت به نمونه تجاری برخوردار بود. بین پذیرش کلی نمونه بهینه و نمونه تجاری نزد مصرف کنندگان تفاوت معنی داری مشاهده نشد (p³۰.۰۵). نمونه بهینه از کیفیت میکروبی بهتری نسبت به نمونه تجاری برخوردار بود.نتیجه گیری: می توان با تلفیق میزان بهینه ای از ریزجلبک اسپیرولینا به فرمولاسیون بستنی، به محصولی با خصوصیات فیزیکی و ارگانولپتیکی مطلوب دست یافت.

کلید واژه: اسپیرولینا، بستنی سنتی، روش سطح پاسخ، کربوکسی متیل سلولز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.