بررسی اثرات حمل و نقل بر برخی از پارامترهای استرس، هورمون های استروئیدی و فاکتورهای خونی در مولدین کپور معمولی (Cyprinus carpio)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات حمل و نقل بر برخی از پارامترهای استرس، هورمون های استروئیدی و فاکتورهای خونی در مولدین کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات حمل و نقل بر برخی از پارامترهای استرس، هورمون های استروئیدی و فاکتورهای خونی در مولدین کپور معمولی (Cyprinus carpio) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات حمل و نقل بر برخی از پارامترهای استرس، هورمون های استروئیدی و فاکتورهای خونی در مولدین کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات حمل و نقل بر برخی از پارامترهای استرس، هورمون های استروئیدی و فاکتورهای خونی در مولدین کپور معمولی (Cyprinus carpio) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری تجربی
تعداد صفحات :۱۷
اثرات استرس ناشی از حمل و نقل در مولدین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) از استخرهای پرورش به کارگاه تکثیر در سه مقطع زمانی (شامل بلافاصله بعد از صید، ۲ ساعت لازم برای انتقال و ۲۴ ساعت بعد از قرارگیری در حوضچه های آرامش) بر تغییرات مقادیر کورتیزول، گلوکز، استروئیدهای جنسی (تستوسترون و استرادیول) و فاکتورهای خونی با خون گیری از ۳۰ قطعه مولد بررسی شد. نتایج نشان داد که کورتیزول در بعد از صید به سرعت افزایش (۶۲۵ نانوگرم بر میلی لیتر) و به طور معناداری بعد از ۲۴ ساعت کاهش (۴۰۹ نانوگرم بر میلی لیتر) یافت (P<0.05). روند تغییرات گلوکز با گذشت زمان انتقال روند افزایشی (از ۸۱.۷ به ۹۸.۵ گرم در دسی لیتر) داشته ولی اختلاف معناداری در مقاطع مختلف زمانی مشاهده نشد (P>0.05). مقادیر تستوسترون و استرادیول در بین سه مرحله زمانی اختلاف معناداری نشان دادند، به طوری که بیشترین مقادیر آنها در زمان بلافاصله بعد از صید و با گذشت زمان روند کاهش معناداری داشتند (P<0.05). مقادیر گلبول قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت، میانگین حجم سلولی، متوسط وزن هموگلوبین و میانگین غلظت هموگلوبین سلولی در زمان بلافاصله بعد از صید اختلاف معناداری با سایر مقاطع زمانی داشته (P<0.05). که احتمالا متاثر از استرس ناشی از صید بود. مقادیر گلبول های سفید، لنفوسیت، مونوسیت، ائوزینوفیل و نوتروفیل در بین تیمارها اختلاف معناداری نشان نداد (P>0.05). همچنین، نگهداری ۲۴ ساعته مولدین در حوضچه های آرامش سبب بهبود برخی از پارامترهای خونی گردید. بر اساس نتایج، حمل و نقل در مولدین کپور معمولی بر میزان کورتیزول، هورمون های استروئیدی و برخی از پارامترهای خونی (مقادیر اریتروسیت ها و هموگلوبین) اثرات منفی داشته و لذا اقدامات لازم در خصوص آرامش مولدین (حتی در انتقال کوتاه مدت) ضروری است.
کلید واژه: استرس، جابجایی، استروئیدهای جنسی، پارامترهای خونی، مولد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.