بررسی عوامل موثر در تاخیر مراجعه به بیمارستان پس از وقوع استروک حاد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر در تاخیر مراجعه به بیمارستان پس از وقوع استروک حاد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر در تاخیر مراجعه به بیمارستان پس از وقوع استروک حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر در تاخیر مراجعه به بیمارستان پس از وقوع استروک حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر در تاخیر مراجعه به بیمارستان پس از وقوع استروک حاد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: مراجعه به موقع پس از استروک و استفاده از درمانهای نوین همانند r-tPA وریدی و کنترل فشارخون باعث تسریع در بهبود علایم پس از سکته مغزی می شود. هدف از مطالعه حاضر تعیین عوامل موثر در تاخیر مراجعه به بیمارستان پس از وقوع استروک حاد در بیماران است.روش کار: در این مطالعه توصیفی تحلیلی ۴۲۵ بیمار که پس از وقوع استروک به بیمارستان فرشچیان همدان در سالهای ۱۳۹۴-۱۳۹۵ مراجعه کرده بودند، وارد مطالعه شدند. اطلاعات دموگرافیک، مدت زمان مراجعه به مرکز درمانی، زمان وقوع استروک، ریسک فاکتورها، علایم بالینی استروک، نحوه ارجاع، فاصله تا مرکز درمانی و نوع استروک با استفاده از پرسشنامه و چک لیست جمع آوری شد. نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS ویرایش ۱۶ و توسط آزمونهای آماری ANOVA، X2 و کروسکال والیس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین سنی افراد شرکت کننده در مطالعه ۷۰.۱۲ سال بود. ۲۶۰ نفر (۶۱.۲ درصد) از افراد شرکت کننده مرد بودند. ۸۵.۶ درصد استروک از نوع ایسکمیک داشتند. میانگین زمانی مراجعه به اولین مرکز درمانی و بیمارستان فرشچیان به ترتیب ۲.۰۶ و ۴.۷۷ ساعت بود. ۳۶.۲ درصد افراد کمتر از ۲ ساعت پس از وقوع سکته مغزی به بیمارستان فرشچیان مراجعه کردند. جنسیت مرد، سکته از نوع ایسکیمیک، تحصیلات پایین، فاصله بیشتر از مرکز درمانی، ارجاع از سایر مراکز درمانی، زندگی مجردی، نبود شاهد، سکته هنگام شب، سکته در منزل از عواملی بودند که باعث تاخیر در رسیدن به مرکز درمانی می شد. شایع ترین علامت بالینی در بیمارانی که کمتر از ۲ ساعت مراجعه کرده بودند کنفوزیون و کاهش سطح هوشیاری با فراوانی ۲۹.۲ درصد بود. ۶۱.۴ درصد از بیمارانی که کمتر از ۲ ساعت مراجعه داشتند، فشار خون بالا شایع ترین عامل خطر در بین آنها بود.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه حاضر زمان مراجعه جهت درمان بیماران پس از بروز سکته مغزی از میانگین بالایی برخوردار است عواملی چون فاصله زیاد از مرکز درمانی، نداشتن آگاهی کافی در مورد علایم استروک، رخداد استروک در شب، عدم مراجعه مستقیم به مرکز تخصصی، زندگی به تنهایی و نبود شاهد در زمان سکته از عوامل احتمالی تاخیر پس از بروز سکته به مراکز درمانی است.

کلید واژه: استروک حاد، تاخیر پیش بیمارستانی، مراقبت اورژانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.