واسنجی دستگاه به سوخت سنج در ارزیابی مقدار سوخت چوبی در ایران (مطالعه موردی جنگل کاری های کاج تدا در مناطق جنگلی لاکان رشت)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
واسنجی دستگاه به سوخت سنج در ارزیابی مقدار سوخت چوبی در ایران (مطالعه موردی جنگل کاری های کاج تدا در مناطق جنگلی لاکان رشت) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد واسنجی دستگاه به سوخت سنج در ارزیابی مقدار سوخت چوبی در ایران (مطالعه موردی جنگل کاری های کاج تدا در مناطق جنگلی لاکان رشت) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واسنجی دستگاه به سوخت سنج در ارزیابی مقدار سوخت چوبی در ایران (مطالعه موردی جنگل کاری های کاج تدا در مناطق جنگلی لاکان رشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن واسنجی دستگاه به سوخت سنج در ارزیابی مقدار سوخت چوبی در ایران (مطالعه موردی جنگل کاری های کاج تدا در مناطق جنگلی لاکان رشت) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حمایت و حفاظت جنگلها و مراتع ایران
تعداد صفحات :۱۳
اندازه گیری مقدار سوخت چوبی افتاده با تغییراتی بر خط نمونه برای اولین بار به نام خط نمونه Brown مطرح شد و از به سوخت سنج (go/no go gauge) به عنوان وسیله ای برای اندازه گیری دقیق مقدار سوخت چوبی در کلاس های مختلف قطری در بستر جنگل استفاده شد. ارزیابی مقدار سوخت یک نیاز ضروریست که باید در بررسی میزان سوخت های خطرآفرین در سراسر دنیا، به عنوان یک مقوله جدید در مدیریت آتش سوزی جنگل های ایران نیز نهادینه شود. برای معرفی و کاربرد به سوخت سنج در برآورد مقدار سوخت چوبی در ایران، مواد سوختنی بخشی از مناطق جنگل کاری گیلان (جنگل کاری های کاج تدا) برای واسنجی و بکارگیری این وسیله ارزیابی شد. برای این منظور با آماربرداری منظم- تصادفی و استفاده از خط نمونه، قطعات چوبی مرده در بستر جنگل توسط خط کش و به سوخت سنج اندازه گیری و مقایسه شدند. نتایج این بررسی نشان داد که به سوخت سنج ضمن راحتی و آسانی در اندازه گیری سوخت، از کارایی بالا برای ارزیابی و برآورد مقدار سوخت چوبی برخوردار است، اگرچه اختلاف معنی داری از نظر مقدار سوخت محاسبه شده توسط به سوخت سنج (۵.۲۱ تن در هکتار) و اندازه گیری مستقیم آن توسط خط کش (۵.۰۲ تن در هکتار) در سطح ۹۵ درصد وجود ندارد. البته به لحاظ سرعت اندازه گیری نیز، نتایج نشان داد که به سوخت سنج می تواند زمان اندازه گیری ها را بیش از یک سوم کاهش دهد، که این زمان از نظر هزینه های آماربرداری قابل توجه خواهد بود.
کلید واژه: آتش سوزی جنگل، به سوخت سنج، جنگل کاری های گیلان، مقدار سوخت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.