بررسی اثر دمای بازپخت بر میکروکرنش های شبکه نانو ذرات اکسید قلع تهیه شده به روش سل- ژل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر دمای بازپخت بر میکروکرنش های شبکه نانو ذرات اکسید قلع تهیه شده به روش سل- ژل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر دمای بازپخت بر میکروکرنش های شبکه نانو ذرات اکسید قلع تهیه شده به روش سل- ژل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دمای بازپخت بر میکروکرنش های شبکه نانو ذرات اکسید قلع تهیه شده به روش سل- ژل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر دمای بازپخت بر میکروکرنش های شبکه نانو ذرات اکسید قلع تهیه شده به روش سل- ژل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران
تعداد صفحات :۱۳
نانوذرات اکسید قلع به روش سل- ژل در دماهای مختلف بازپخت، تهیه شدند. برای بررسی ساختاری و شکل ظاهری نانوذرات از پراش سنج پرتو ایکس و تصویربرداری با میکروسکوپ الکترونی استفاده شد. الگوهای پراش پرتو ایکس نانوذرات تهیه شده در دماهای بازپخت ۳۵۰oC، ۴۵۰ و ۵۵۰ نشان می دهند که این نمونه ها تک فاز هستند. در این الگوها، با افزایش دما، قله ها تیزتر شده اند که مربوط به تقویت نظم بلوری و کاهش کرنش شبکه است و نشان می دهد نقایص بلوری و چگالی نابجایی ها، با افزایش دمای بازپخت، کاهش یافته اند. میانگین اندازه بلورک ها به روش شرر به دست آمد و با نتایج روش های دقیق تری مانند روش ویلیامسون-هال مقایسه شدند. نتایج به دست آمده از تحلیل ویلیامسون-هال، نشان می دهد که با افزایش دما اندازه بلورک ها افزایش و کرنش شبکه کاهش می یابند. تصویرهای به دست آمده از میکروسکوپ الکترونی تراگسیلی نیز نشان می دهد که با افزایش دما، نانوذرات به خوبی رشد کرده اند.
کلید واژه: نانوذرات اکسید قلع، سل، ژل، کرنش شبکه، ویلیامسون، هال، هالدر، واگنر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.