تاثیر مکمل غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در بافت های ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مکمل غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در بافت های ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مکمل غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در بافت های ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مکمل غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در بافت های ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مکمل غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در بافت های ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۰

ترکیبات آنتی اکسیدانی جیره ی غذایی نقش مهمی در حفاظت از آسیب اکسیداتیو ایفا می کنند و همچنین به سلامت ماهی و کیفیت گوشت آن کمک می کنند. هدف از این مطالعه بررسی اثر بتاکاروتن جیره ی غذایی بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در بافت های مختلف ماهی کپور معمولی می باشد. تعداد ۷۰ ماهی کپور (۶۰±۱۰ گرم) تهیه و بعد از ضدعفونی به طور تصادفی به ۲ گروه ۳۵ تایی تقسیم شد. گروه ۱ به عنوان شاهد جیره ی پایه را دریافت کرد. در غذای گروه ۲، بتاکاروتن به میزان ۱۰۰ میلی گرم در هر کیلوگرم جیره طی مدت ۶ هفته افزوده شد. بر اساس نتایج به دستامده، بتاکاروتن به طور معنی داری (P<0.05) باعث کاهش مالون دی الدهید(MDA) در بافت های عضله و کبد در مقایسه با گروه کنترل گردید ولی تاثیر معنی داری بر میزان MDA در بافت های آبشش و کلیه نداشت. علاوه بر این بتاکاروتن باعث کاهش معنی دار میزان گروه های کربونیل پروتئین ها در بافت های کبد، عضله و آبشش گردید. میزان قدرت آنتی اکسیدانت/قدرت احیای آهن (FRAP) در بافت های مورد آزمایش افزایش غیرمعنی دار داشت. مطالعه ی حاضر نشان می دهد بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدانت طبیعی تا حدودی در بهبود وضعیت اکسیداتیو از طریق کاهش اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین ها در برخی از بافت های ماهی کپور تاثیرگذار بوده است و کاربرد آن به عنوان مکمل غذایی در جیره ی ماهیان پرورشی می تواند در جهت بهبود وضعیت سلامت و نیز از جهت حفظ کیفیت محصولات مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: بتاکاروتن، کپورمعمولی (Cyprinus carpio)، وضعیت اکسیداتیو بافتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.