اثر غنی سازی آرتمیای فرانسیسکانا با اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های دما و شوری در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر غنی سازی آرتمیای فرانسیسکانا با اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های دما و شوری در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر غنی سازی آرتمیای فرانسیسکانا با اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های دما و شوری در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غنی سازی آرتمیای فرانسیسکانا با اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های دما و شوری در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر غنی سازی آرتمیای فرانسیسکانا با اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های دما و شوری در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)
تعداد صفحات :۱۴
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر آرتمیا فرانسیسکانا(Artemia fransiscana) غنی شده با روغن کبد ماهی کاد و ویتامین E بر روی میزان رشد، بازماندگی و مقاومت لاروهای ماهی مرکب ببری در برابر تنش دمایی و شوری در ایستگاه نرمتنان خلیج فارس بندرلنگه در آذر ماه ۱۳۹۳ انجام گردید. لاروهای ماهی مرکب ببری ۲۵ روز پس از تخم گشایی با میانگین طول ۱۵.۹۷±۰.۱۵ میلی متر و میانگین وزن ۳.۵۳±۰.۰۳ گرم در ۵ تیمار، همراه با سه تکرار با تراکم ۲۰ لارو به مخازن پرورش ۲۰ لیتری با میانگین دمای آب ۲۶.۹۵±۰.۱۹ Co، شوری ۳۷.۵۶±۰.۱۸ppt و ۷.۶۵±۰.۲ pH منتقل شدند. تیمارهای آزمایشی شامل آرتمیا غنی شده با روغن کبد ماهی کاد حاوی ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد ویتامین E (به ترتیب گروه های E1،E2 و E3)، روغن کبد ماهی کاد بدون ویتامین (گروه HUFA) و آرتمیا غنی نشده (گروه شاهد) بود. تعداد ۱۰ عدد آرتمیای بالغ در لیتر در روز جهت غذادهی لاروها استفاده شد. در پایان دوره آزمایش به منظور ارزیابی مقاومت در برابر استرس، سه گروه از لاروها در برابر تنش های شوری ۵ ppt، ۱۵ و ۲۵ و تنش دمایی ۱۰، ۲۵ و ۳۵ درجه سانتی گراد، به مدت یک ساعت قرار داده شدند و میزان مرگ و میر ناشی از استرس ثبت شدند. بررسی شاخص های رشد و بازماندگی در پایان دوره آزمایش نشان داد تغذیه لارو ماهی مرکب با آرتمیای غنی شده با ویتامین E باعث افزایش رشد و بازماندگی گردید ولی تفاوت معنی داری با تیمار شاهد نشان نداد (P>0.05) در صورتی که تیمار تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با امولسیون روغن کبد ماهی کاد (گروه HUFA) در همه فاکتورهای رشد و همچنین درصد بازماندگی بیشترین میزان را نشان داد و با دیگر تیمارهای آزمایشی تفاوت معنی دار به لحاظ آماری داشت (P<0.05). نتایج میزان بازماندگی پس از اعمال تنش های شوری و دمایی نیز نشان داد که اگرچه بین تیمارهای آزمایشی اختلاف معنی داری وجود نداشت (P>0.05) ولی تیمار تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با روغن کبد کاد بدون ویتامین E بقاء بالاتری را نشان دادند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان دهنده آن است که غنی سازی آرتمیا با روغن کبد کاد به عنوان منبع اسیدهای چرب غیراشباع می تواند موجب افزایش رشد و بازماندگی لارو ماهی مرکب ببری شود که از نظر اقتصادی، گونه حائز اهمیتی می باشد، ولی ویتامین E تاثیر معنی داری روی رشد و بازماندگی و مقاومت در برابر استرس ندارد.
کلید واژه: ماهی مرکب ببری، اسیدهای چرب، ویتامین E، آرتمیا فرانسیسکانا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.