ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی

تعداد صفحات :۱۳

یکی از شیوه های نوین در جهت افزایش ماندگاریباکتری های پروبیوتیک در فرآورده های غذاییو هم چنینزنده مانی این باکتری ها در حین عبور از دستگاه گوارش به منظور انتقال ایمن آن ها به روده بزرگ، ریزپوشانی سلول های پروبیوتیکی می باشد. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La- 5) در طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی انجام گرفت. ریزپوشانی تک لایه و دو لایه با استفاده از آلژینات کلسیم انجام گرفت و دانک هایی با قطر کمتر از ۱۰۰ میکرومتر تولید گردید.برای تعیین اندازه دانک ها از روش پراکنش لیزر و برای مطالعه شکل ظاهری آن ها از تکنیک SEM استفاده شد. سپس لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به سه روش ۱) آزاد، ۲) ریزپوشانی تک لایه و ۳) ریزپوشانی دو لایه به آب گوجه فرنگی (pH ~3.9) تلقیح گردید و نمونه های حاصل در دمای ۴درجه سانتیگراد نگهداری شد. سپس تعداد باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی نمونه ها بررسی شد. نتایج نشان داد که زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبه صورت آزاد در حد استاندارد (حداقل ۱۰۶ cfuml-1) سه هفته بوده و این میزان در حالت ریز پوشانی به صورت دو لایه بهشش هفته افزایش یافته است. اختلاف معنی داری میان pH و اسیدیته فرآورده پروبیوتیک و نمونه شاهد مشاهده نشد. گروه ارزیابان حسی، طعم و بوی آب میوه پروبیوتیک را تایید نمودند. ریزپوشانی موجب افزایش زنده مانی باکتری پروبیوتیک در طول دوره نگهداری شده و این زمان را نسبت به حالت آزاد سه هفته افزایش داده است.

کلید واژه: گوجه فرنگی، آلژینات کلسیم، ریزپوشانی دو لایه، زنده مانی، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.