اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی

تعداد صفحات :۲۰

در این مطالعه، اثر نسبت های وزنی مالتودکسترین، به عنوان حامل و عامل خشک کردن، به شیره خرما (۳۰:۷۰، ۴۰:۶۰، ۵۰:۵۰ و ۶۰:۴۰) و دمای هوای ورودی (۱۴۰، ۱۶۰ و ۱۸۰oC) بر آزمون های بازده تولید پودر، ویژگی های پودرهای به دست آمده (مقدار رطوبت، فعالیت آبی، دانسیته توده و ضربه، انحلال پذیری، نم پذیری و قابلیت جذب رطوبت)، رفتار جریان پذیری (شاخص تراکم پذیری، نسبت هاسنر و زاویه ریپوز) و در نهایت، ویژگی های ریزساختاری پودرها با میکروسکوپ الکترونی مورد بررسی قرار گرفت. در همه آزمون ها، دور اتمایزر، سرعت جریان خوراک، دمای خوراک و فشار هوای اتمایزر به ترتیب در rpm 18000، ml/min 15، ۳۰±۱oC و ۴.۲±۰.۱ بار ثابت نگه داشته شدند. حداقل اختلاف معنی دار بین میانگین ها در کم تر از p<0.05 با استفاده از نرم افزار SPSS محاسبه گردید. نتایج، نشان دهنده بهبود بازیابی محصول با بیش ترین بازده: ۸۲/۵۰%، با افزایش نسبت مالتودکسترین و دمای هوای ورودی از نسبت ۷۰:۳۰ حامل به شیره در ۱۴۰oC تا ۵۰:۵۰ در ۱۶۰oC، بود. مقدار رطوبت و فعالیت آبی نمونه های پودر به طور معنی داری تحت تاثیر غلظت حامل و دمای هوای ورودی قرارداشت و مقدار رطوبت و فعالیت آبی به ترتیب از ۱.۲۸ تا ۳.۲۴% و ۰.۱۶۵ تا ۰.۲۳۱ متغیر بودند. دانسیته توده و ضربه و شاخص های جریان پذیری (جریان پذیری بالاتر) پودرها با افزایش نسبت مالتودکسترین و دمای هوای ورودی کاهش یافت، اما قابلیت جذب رطوبت نمونه ها به ترتیب به طور فزاینده و کاهنده ای تحت تاثیر دمای خشک کردن و نسبت حامل قرار گرفت. از سوی دیگر، حلالیت پودرها به طور فزاینده تحت تاثیر دمای هوای ورودی و نسبت مالتودکسترین قرار گرفت. بهترین شرایط فراوری برای دستیابی به بالاترین بازده تولید، جریان پذیری آزاد و ویژگی های فیزیکی شیمیایی قابل قبول برای پودر شیره خرما به وسیله خشک کردن پاششی: دمای هوای ورودی ۱۶۰oC و نسبت مالتودکسترین به شیره ۵۰:۵۰ بودند. هم چنین، تصاویر الکترونی روبشی پودرهای شیره خرما نشان دادند، هنگامی که غلظت های کافی از مالتودکسترین (مقادیر بیش از نسبت ۷۰:۳۰) استفاده گردید، ذرات پودر تولید شده به نسبت کروی و از سطوح صافی برخوردار بودند، اما مقداری ذرات پودر با اشکال نامنظم و چروکیدگی هایی در سطوح مشاهده شد.

کلید واژه: خشک کن پاششی، خواص فیزیکی شیمیایی، ریزساختار، شیره خرما، مالتودکسترین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.