بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی برای حذف کدورت از پساب فرآیند صاف سازی تصفیه خانه آب تهران پارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی برای حذف کدورت از پساب فرآیند صاف سازی تصفیه خانه آب تهران پارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی برای حذف کدورت از پساب فرآیند صاف سازی تصفیه خانه آب تهران پارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی برای حذف کدورت از پساب فرآیند صاف سازی تصفیه خانه آب تهران پارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی برای حذف کدورت از پساب فرآیند صاف سازی تصفیه خانه آب تهران پارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و بهداشت اردبیل

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: پساب شستشوی معکوس صافیهای شنی تند به طور معمول ۵-۲ درصد از کل آب تصفیه شده را تشکیل میدهد و دارای کدورت بالایی است بنابر این تصفیه پساب شستشوی معکوس این فیلترها ضروری میباشد. در این تحقیق حذف کدورت از پساب فرآیند صاف سازی تصفیه خانه آب تهران پارس به وسیله سیستم جریان پیوسته انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی بررسی شد.روش کار: این مطالعه از نوع مطالعه کاربردی میباشد که در مقیاس آزمایشگاهی و به صورت پیوسته انجام شد. در این مطالعه از یک مخزن انعقاد الکتریکی با ابعاد ۱۷×۱۸×۲۴ سانتیمتر از جنس پلکسی گلاس به حجم ۷.۳۵ لیتر استفاده گردید. داخل مخزن از چهار تیغه آلومینیوم یا آهن (با ابعاد غیر مفید ۲۲ سانتیمتر ۱۵× سانتیمتر ۰.۱× سانتیمتر) به عنوان کاتد و آند استفاده شد که هر تیغه تا ارتفاع ۱۶ سانتیمتری خود در مخزن انعقاد الکتریکی و در محلول غوطه ور گردید. در این تحقیق تعداد ۱۲۶ نمونه با کدورت های ۳۲۰، ۳۵۰ و NTU 400 از پساب شستشوی معکوس فیلتر شنی تند برداشت شد و راندمان حذف با مقدار شدت جریان های (۴.۱۶، ۵.۸۳، ۷.۵، ۱۰، ۱۱.۶۶ و ۱۳.۳۳) میلی آمپر بر سانتی متر مربع در زمان ماندهای ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه مورد آزمایش قرار گرفت. در این تحقیق فضای بین الکترودها ۱.۵ سانتی متر و pH در ۸.۲ تثبیت شد. داده ها با نرم افزار اکسل آنالیز شدند.یافته ها: pH بهینه فرایند ۸.۲ تعیین شد. مقدار دانسیته جریان و زمان ماند بهینه برای هر دو الکترود آهن و آلومنیوم یکسان بود و به ترتیب ۱۳.۳۳ میلی آمپر بر سانتی متر مربع و ۳۰ دقیقه تعیین شد که بالاترین کارایی حذف در این شرایط بهینه برای الکترود آلومنیوم و آهن به ترتیب برابر با ۹۵.۱۲ و ۸۷.۴۰ درصد بود.نتیجه گیری: با توجه به نتایج آزمایش ها، انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی در حذف کدورت کارایی مناسبی دارد. همچنین میتوان گفت کارایی الکترود آلومینیم در حذف کدورت از محلول بیشتر از کارایی الکترود آهن می باشد.

کلید واژه: انعقاد الکتریکی، کدورت، پساب صافی شنی تند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.