نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی
تعداد صفحات :۱۳
با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و خسارات جبران ناپذیر ناشی از استفاده ی بیش ازحد نهاده های شیمیایی کشاورزی بر محیط زیست و سلامت انسان ها، هدف کلی این تحقیق بررسی نقش قابلیت های کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی است. روش این تحقیق بر حسب هدف کاربردی، از نظر فرآیند اجرای پژوهش کمی، از نظر منطق اجرای پژوهش قیاسی، به لحاظ زمان انجام پژوهش طولی گذشته نگر و برحسب روش تحقیق تحلیلی، غیرآزمایشی و به روش همبستگی رگرسیون می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران است که با توجه به محدود بودن جامعه ی آماری (N=61)، همگی به صورت سرشماری بررسی شدند. ابزار اصلی تحقیق برای جمع آوری داده ها پرسشنامه می باشد. متغیر وابسته ی تحقیق امنیت غذایی است که با پنج مولفه ی موجود بودن، در دسترس بودن، استفاده، پایدار بودن و ایمنی مواد غذایی سنجش شده و متغیر مستقل تحقیق قابلیت های کشاورزی ارگانیک می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS19 و Amos5 استفاده شد. یافته ها نشان داد که بیش از نیمی از پاسخگویان (۵۸.۳ درصد) معتقدند که امنیت غذایی استان تهران در وضعیت متوسطی قرار دارد. همچنین قابلیت های کشاورزی ارگانیک در موجود بودن، دسترسی، استفاده، پایداری و ایمنی مواد غذایی توانستند ۹۵.۹ درصد از واریانس امنیت غذایی را تبیین کنند.
کلید واژه: امنیت غذایی، کشاورزی ارگانیک، استان تهران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.