مقاله شناخت عوامل موثر در خشکسالی هیدرولوژیک به منظور کنترل آنها در حوزه ابخیز دریاچه نمک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناخت عوامل موثر در خشکسالی هیدرولوژیک به منظور کنترل آنها در حوزه ابخیز دریاچه نمک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناخت عوامل موثر در خشکسالی هیدرولوژیک به منظور کنترل آنها در حوزه ابخیز دریاچه نمک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناخت عوامل موثر در خشکسالی هیدرولوژیک به منظور کنترل آنها در حوزه ابخیز دریاچه نمک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناخت عوامل موثر در خشکسالی هیدرولوژیک به منظور کنترل آنها در حوزه ابخیز دریاچه نمک :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

کشور ما ایران در کمربند بیابانی کره زمین قرارداشتههر ساله از کمبود (خشکسالی) و بیش بود (سیل) آب به نحوی رنج می برد به طوری که سالانهخسارات زیادی به اراضی کشاورزی و منابع طبیعی وارد می شود به همین جهت اجرای هر گونه طرح های کنترل و مهار خشکسالی و سیل مبتنی بر شناسایی عوامل موثر در بروز خشکسالی و سیل می باشد.
امروزه با توجه به زمینه فعالیت محققان رشته های مختلف تعاریف متفاوتی برای خشکسالی ارائه شده که درنهایت موجب طبقه بندی و تفکیک این پدیده شده است. این امر سبب گردیده است که روشهای مختلفی جهت پیش بینی این پدیده ابداع و ارائه گردد. یکی از بهترین روشهای پش بینی خشکسالی، خشکسالی هیدرولوژیک میباشد.
در این مطالعه با بررسی کلیه ایستگاه های موجود در حوزه مورد مطالعه، ۲۲ ایستگاه هیدرومتری مناسب انتخاب و سپس جریانهای حداقل یک، هفت، پانزده و سی روزه هر یک از ایستگاه ها با استفاده از آمار دبی روزانه با ترسیم منحنی های تداوم جریان سالیانه برآورد شد. با براگیری هشت تابع توزیع آماری، تابع توزیع احتمال لوگ نرمال سه پارامتری بعنوان مناسبترین توزیع منطقه ای انتخاب و جریانهای حداقل یک ، هفت، پانزده وسی روزه با دوره برگشت های مختلف براورد گردیدند. همچنین هشت پارامتر فیزیوگرافی، دو پارامتر اقلیمی و یک پارامتر زمین شناسی برای هر یک از حوزه های منتخب تعیین شدند. سپس عوامل در ۲۲ زیر حوزه با استفاده از تجزیه و تحلیل عاملی مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت و نتایج آن با رگرسیون گام به گام مقایسه گردید. بر این اساس مشخص شد که عوامل متوسط بارندگی سالیانه، مساحت و ارتفاع حداقل به ترتیب مهمترین عوامل در ایجاد خشکسالی هیدرولوژیک هستند و بایستی در برنامه ریزی های آتی جهت کنترل خشکسالی مد نظر قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.