بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان رفسنجان در بهار و تابستان ۱۳۹۴: یک گزارش کوتاه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان رفسنجان در بهار و تابستان ۱۳۹۴: یک گزارش کوتاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان رفسنجان در بهار و تابستان ۱۳۹۴: یک گزارش کوتاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان رفسنجان در بهار و تابستان ۱۳۹۴: یک گزارش کوتاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان رفسنجان در بهار و تابستان ۱۳۹۴: یک گزارش کوتاه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
تعداد صفحات :۱۰
زمینه و هدف: غلظت ۰.۵-۱.۵ میلی گرم در لیتر فلوراید در آب آشامیدنی اثر مثبتی بر دندان ها جهت جلوگیری یا کاهش خطر پوسیدگی به دنبال دارد. در حال حاضر، فلوراید موردنیاز برای جلوگیری از پوسیدگی دندان در درجه اول از آب آشامیدنی تامین می گردد. این مطالعه با هدف بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی روستاهای شهرستان رفسنجان و مقایسه آن با استاندارد ملی و سازمان بهداشت جهانی انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی که در سال ۱۳۹۴ در روستاهای شهرستان رفسنجان انجام شد، به صورت سرشماری از تعداد ۸ مخزن آب در دو فصل بهار و تابستان (هر فصل ۸ نمونه و حجم هر نمونه یک لیتر بود) نمونه برداری انجام شد. جهت جمع آوری نمونه ها از ظروف پلاستیکی پلی اتیلنی یک لیتری استفاده شد. برای تعیین مقدار فلوراید، نمونه های آب با استفاده از روش SPADNS (6- Naphtalene Disulfonate، dihydroxy-3) Sodium2 (Parasulfophenylazo) مورد آزمایش قرار گرفت. آنالیز داده ها با کاربرد آمار توصیفی (انحراف معیار± میانگین) و تست t زوجی انجام شد.یافته ها: بالاترین میانگین مقدار فلوراید در فصل بهار (۱.۱۳ میلی گرم در لیتر) و در فصل تابستان (۱.۱۵ میلی گرم در لیتر) مربوط به مخزن احمدآباد دئفه بود و کمترین میانگین مقدار فلوراید در فصل بهار (۰.۳۰ میلی گرم در لیتر) و در فصل تابستان (۰.۴۸ میلی گرم در لیتر) مربوط به مخزن کبوترخان بود. میانگین مقدار فلوراید آب شرب روستاها در فصل بهار ۰.۷۱±۰.۲۱ میلی گرم در لیتر و در فصل تابستان ۰.۷۸±۰.۲۱ میلی گرم در لیتر بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P=0.049).نتیجه گیری: در مجموع، میزان فلوراید آب شرب روستاهای شهرستان رفسنجان (به جز مخزن کبوترخان) در گستره استانداردهای سازمان بهداشت جهانی و استاندارد ملی آب آشامیدنی قرار داشت.
کلید واژه: آب آشامیدنی، فلوراید، مناطق روستایی، رفسنجان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.