بررسی تاثیر تلقیح ریزغده سیب زمینی با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تلقیح ریزغده سیب زمینی با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تلقیح ریزغده سیب زمینی با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تلقیح ریزغده سیب زمینی با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تلقیح ریزغده سیب زمینی با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد بر مقدار جذب عناصر غذایی و افزایش بازده تولید ریزغده سیب زمینی حاصل از کشت بافت، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی و در چهار تکرار، در گلخانه موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال در سال ۱۳۹۱ انجام گرفت. ریزغده های دو رقم ’اگریا‘ و ’سانته‘ با زادمایه ۱۱۶ و ۱۷۳ باکتری سودوموناس و نیز دو جنس باکتری باسیلوس ( B. subtilisو (B. megaterium به صورت مجزا و مخلوط با هم مایه زنی شدند. در پایان مرحله پر شدن غده، مقدار عناصر غذایی فسفر، نیتروژن، پتاسیم، آهن، روی و منگنز اندازه گیری شد. ریزغده های تولیدی در اندازه های مختلف درجه بندی شد و عملکرد کل ریزغده تولیدی در اندازه استاندارد تعیین شد. مایه زنی با باکتری ها بر تعداد ریزغده تولیدی و جذب عناصر غذایی تاثیر مثبت و معنادار داشت. دو رقم از نظر مقدار جذب عناصر غذایی به جز پتاسیم و تعداد ریزغده تولیدی در اندازه استاندارد اختلاف معنادار نشان دادند. با مقایسه میانگین صفات مشخص شد که تیمارهای تلفیقی دو نوع باکتری بیشترین سهم را بر مقدار جذب عناصر غذایی و نیز تعداد ریزغده در اندازه استاندارد در قیاس با تیمار شاهد (عدم تلقیح با باکتری) داشت. رقم ’سانته‘ با برتری ۴۸ درصدی، بیشترین تعداد ریزغده را در قیاس با رقم ’اگریا‘ تولید کرد. با توجه به نتایج پژوهش حاضر، تلقیح سیب زمینی با باکتری های محرک رشد به صورت مجزا و تلفیقی ضمن تشدید تاثیرات هم افزایی از طریق افزایش رشد و توسعه ریشه و درنتیجه جذب بهتر عناصر غذایی می تواند سبب افزایش عملکرد و بازده تولید ریزغده شود.

کلید واژه: باسیلوس، تولید ریزغده، جذب عناصر، سودوموناس، مایه زنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.